Programació La 2

Diumenge, 8 desembre de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE A-7. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Congreso líderes religiosos Bakú, 2019
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Salvemos el planeta
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
El inmenso valor de la palabra
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Oración de las madres
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
La luz de las niñas
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Madrid, parroquia de la Inmaculada
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Hospitalarias de oro
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.30
¿Verdadero o falso?
Mentir és una cosa innata en l'ésser humà, però de vegades hi ha gent que construeix la seva vida al voltant d'un engany. Aquest és el cas d'Enric Marco que, durant anys, es va fer passar per un supervivent dels camps de concentració nazis, o d'Alicia Esteve, que va aconseguir convèncer tothom que havia viscut una tragèdia en els atemptats de l'11 de setembre.
Documentals
Durada: 55'
14.25
Descubrir
Namibia
Gran part de Namíbia es reparteix entre els deserts de Namib i Kalahari, que resulten un potent imant per a viatgers de tot el món. Es comença al sud, gaudint de l'espectacular Canyó del Riu Fish; es fa surf a les sorres de la famosa Duna 45 i s'acaba al Parc Natural d’Ethosa, al nord.
Documentals
Durada: 25'
14.50
La escapada italiana de Gino
Avui: Gragnano; Altamura y Basilicata.
Altres
Durada: 45'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Natural World: animales polares i El planeta bajo el agua: Avui: Tierra adentro i El planeta en la oscuridad.
Documentals
Durada: 145'
18.45
Cazadores salvajes
Insectos
Els amos del món no som els humans. Els veritables amos del planeta són molt petits i ferotges. Són els artròpodes: els animals de potes articulades, que funcionen com mecanos vius, i inclouen insectes, aranyes o crustacis.
Documentals
Durada: 50'
19.35
Diario de un nómada. Carreteras extremas
Al llarg de 13 episodis, Miquel Silvestre recorre la conflictiva frontera de l'Afganistan, arriba entre la neu i el fred glacial al punt més al nord d'Europa al qual es pot accedir en vehicle rodat i supera els enfangats camins berbers a les agrestes muntanyes africanes de l'Alt Atles, entre altres reptes.
Documentals
Durada: 25'
20.00
De seda y hierro
No me hagas reír
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 35'
20.35
El documental de La 2
Inclou Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad: Tarragona
Documentals
Durada: 50'
21.25
Imprescindibles
Inclou Rafael Azcona
Documentals
Durada: 65'
22.30
Versión española: Un cuento chino
El Roberto, un home marcat per un cop dur que va arruïnar i paralitzar la seva vida fa més de 20 anys, viu aïllat del món i en completa solitud. Però un dia un esdeveniment estrany aconsegueix treure'l del seu aïllament i posar-lo de nou en contacte amb el món.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.40
Pel·lícula: Libertador
El militar i polític veneçolà Simón Bolívar va ser un dels principals artífexs de la independència dels països llatinoamericans enfront de l'imperi espanyol al segle XIX.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.30
Margarita de Inglaterra: La princesa rebelde
Deber o placer
Nascuda el 1930, la vida de la princesa Margarida, va haver d'ajustar-se als canvis socials, després de la Segona Guerra Mundial. Margarida d'Anglaterra va ser una innovadora i una rebel; volia gaudir de les seves prerrogatives i portar una vida normal, però a la fi, va acabar sent víctima de el sistema.
Documentals
Durada: 55'
03.25
La edad de las consecuencias
Aquest documental investiga l'impacte del canvi climàtic en la creixent escassetat de recursos, la migració humana i el conflicte. I ho fa a través de la lent d'experts en seguretat nacional dels Estats Units i l'estabilitat global mundial.
Documentals
Durada: 80'
04.45
La escapada italiana de Gino: islas al sol
Gino D'Acampo se'n va de gira per la terra on va néixer, Itàlia. Durant les seves visites mostra les diferents receptes de la zona utilitzant productes locals.
Altres
Durada: 25'
05.10
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
05.30
La aventura del saber
Emissió dels reportatges Romacero sefardí II i LaBolsa: Elisa Miravalles. A més, entrevista al metge i periodista Nicolás Romero i a Mar Asunción, Cap de Clima i Energia de WWF Espanya.
Altres
Durada: 60'