Programació La 1

Dissabte, 23 gener de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 255'
10.15
MasterChef Junior
Després de sis setmanes de preparació, esforç i molta feina, el Javier, l'Henar, el Nicolás i l'Aurora són els quatre finalistes que competeixen per aconseguir el trofeu, 12.000 euros en metàl·lic i un curs de formació al Basque Culinary Center. Els Cazafantasmas s'apoderen de les cuines en el primer desafiament de la nit, on els aspirants s'enfronten a una prova de molt de nivell: fer una rèplica del plat de Jesús Sánchez, xef amb tres estrelles Michelin. El millor d'aquest repte es converteix en el primer duelista de l'edició. Per a l'última prova d'exteriors, els aspirants viatgen a El Puerto de Santa María, a Cadis, on Ángel León, xef amb tres estrelles Michelin, obre les portes del seu restaurant Aponiente. Els finalistes busquen guanyar la segona jaqueta que dona accés al duel final elaborant un espectacular menú dissenyat pel conegut com el xef del mar. En aquesta ocasió, per arrodonir un repte a l'altura de la gran final, els finalistes treballen per donar menjar a uns comensals molt especials: 12 dels aspirants de MasterChef Celebrity 5. A continuació, en el gran duel final de la nit, els duelistes transformen tot el que han après en un menú format per un entrant, un plat principal i unes postres, on han de demostrar les tècniques, els coneixements i tot l'amor per la cuina que han adquirit durant l'edició. Per tastar i valorar les elaboracions, Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz compten amb la companyia dels xefs Oriol Castro i Mateu Casañas, del restaurant Disfrutar.
Altres
Durada: 195'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Se busca niñera
El Ryan decideix contractar una mainadera perquè tingui cura del seu germà, el Noah, que necessita atenció constant pel seu problema d'autisme. La triada és l'Amy, una noia que està cursant l'últim any a l'escola de mainaderes.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Los médicos y yo
La jove Marla Westphal és ingressada a l'hospital. És llavors quan el seu pare, l'exsoldat de la Bundeswehr Harald Westphal, decideix no apartar-se del seu costat competint amb la parella d'ella, un músic finlandès, per la seva cura.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Esto es un atraco
Un grup de persones són reclutades pel cervell d'una banda d'atracadors per cometre un robatori d'uns lingots d'or. Cada personatge té el seu problema particular pel qual necessita els diners, però tots són bastant potiners.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Biden frente al legado de Trump i Memoria y leyenda de Berlanga
Altres
Durada: 30'
22.00
Pel·lícula: La buena esposa
Darrere de Joe Castleman, un prestigiós novel·lista, hi ha Joan Castleman, una bona esposa, de bellesa madura i natural: la dona perfecta. Joan fa quaranta anys que sacrifica els seus somnis pel seu matrimoni, però ha arribat al límit: davant el lliurament del Nobel de Literatura al seu marit, es debat entre revelar o no el seu secret millor guardat.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.30
Pel·lícula: Mr. Holmes
1947. Un Sherlock Holmes jubilat porta una vida tranquil·la tenint cura de les seves plantes i abelles. Té una ment brillant, però la seva època daurada d'investigador ja ha acabat. El Roger, el fill de 14 anys de la senyora que es fa càrrec de la casa, veu el Holmes com un pare. Tots dos reobren un cas que segueix sense resoldre i les seves indagacions els porten a obtenir respostes a qüestions referents tant al cas com a un antic amor del vell Sherlock. Gràcies a aquesta investigació, el Roger descobreix l'art de la deducció.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.05
Pel·lícula: La fiesta de Hanna
Els Marklund celebren el tradicional aniversari de la Hanna, que fa 60 anys. Aquesta vegada, a diferència d'altres ocasions, ella imagina que serà diferent, per la seva sospita que el marit li és infidel. No obstant això, no és l'únic amor secret per descobrir a la festa.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'