Programació TV3

Divendres, 26 febrer de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Avui el programa entrevista el síndic de greuges, Rafael Ribó. A més, es parla amb el director de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona, Salvador Maneu, de les persones sense sostre que ha atès l'Ajuntament de Barcelona els darrers mesos: gairebé la meitat no dormien al carrer abans de la pandèmia. Més tard, es conversa amb l'escriptor Enric Gomà del llibre que ha publicat amb el qual pretén relaxar la por a les incorreccions i introduir una nota d'humor en les disputes per la llengua. Posteriorment, Carmen Juan i Carles Fernández participen a la tertúlia del programa. Finalment, Anna Guitart recomana lectures relacionades amb l'actualitat i Toni Martínez dona una versió artística de l'actualitat política.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Crema de caramel
El caramel amb sal és un plaer necessari, una combinació que sorprèn quan es descobreix. Per això, avui es prepara una crema de caramel, que es remata amb cacauets salats.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel està cansat i s'alegra de reunir-se amb el Barceló al matí, ja que així no haurà de sortir de festa. Més tard, el Barceló hi insisteix i queden per anar a sopar. Mentrestant, el Juli ha localitzat l'Anna i queden per intercanviar-se les bosses. Paral·lelament, l'Anna intenta arreglar el jersei, però no pot. Per compensar, el vol convidar a dinar, però acaben quedant per sopar. El Quim, per part seva, vol que la Ginesta es digui Muñoz de cognom, però la Marta la convenç que també té dret a dir-se Peris. Finalment, el Quim proposa una solució per decidir el cognom.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Més que un president
El Departament d'esports de Televisió de Catalunya mostra tot el que passa entre bastidors en la companyia a la presidència del FC Barcelona i acompanya l'entorn familiar dels candidats. Joan Laporta, Toni Freixa i Víctor Font aspiran a ser el 41è president de la història de l'entitat.
Altres
Durada: 55'
23.00
La gran pel·lícula: El missatger
Un pare rep un cop molt dur quan condemnen el seu fill adolescent a una pena de 30 anys de presó per un delicte relacionat amb el narcotràfic. Per aconseguir que li redueixin la condemna, intenta posar-se en contacte amb un traficant important.
Pel·lícules
Durada: 120'
01.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Los Comino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'