Programació TV3

Dijous, 25 febrer de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Quan fa un any que es va confirmar el primer cas de COVID-19 a Catalunya, el programa entrevista dos dels responsables de l'Hospital Clínic, on es va certificar el cas: la cap de Virologia, María Ángeles Marcos, i el metge del Servei de Salut Internacional, Álex Almuedo. També es parla dels efectes persistents, amb el metge de família Francisco Mera, i es repassa com ha estat aquest any en un dels llocs on ho han patit més, les residències. Més tard, se li pregunta al periodista Antonio Rubio, president de l'Associació de Periodistes d'Investigació, pels àudios que s'han pogut sentir sobre les morts de Zabalza, Lasa i Zabala i que ell ja va fer transcriure fa anys. Posteriorment, el dia que es reuneix el Consell General del Poder Judicial enmig de la negociació per a la renovació dels càrrecs, se'n parla amb María Prado, de Jutgesses i Jutges per a la Democràcia, i Pablo Baró, de l'Associació Professional de la Magistratura. El periodista Juan Soto Ivars, d'altra banda, recorda quan s'havia d'esperar que els discos nous arribessin a les botigues i quan les pel·lícules es llogaven als videoclubs. A més, es parla del planeta vermell amb el divulgador científic Dani Arbós, de l'exposició que s'inaugura al CCCB i de la convocatòria oberta per l'Agència Espacial Europea per buscar astronautes, especialment dones. Finalment, Esther Vera i Andreu Barnils comenten i contextualitzen tot el que vagi passant al llarg del matí.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Nyoquis amb crema de ceba
A vegades fer cuina fina no significa deixar-se la setmanada. Avui es fa un plat de nyoquis amb una crema de ceba, amb calçots i cebollí i s'aconsegueix un plat molt fi, de gustos llaminers i textura vellutada, sense deixar-se gaires diners.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Ivan continua sense decidir si vol ser el tutor legal de l'Hèctor. La Sílvia, per part seva, li aconsella que, si no ho té clar, és millor que no ho faci. Més tard, l'Ivan parla directament amb el noi. A més, la Noe encoratja la Cristina a ampliar el seu negoci. Paral·lelament, el Miquel accepta assessorar-la i la Cèlia l'assumeix com a clienta i les dues dones connecten. Mentrestant, a la Cèlia li fa mal la poca profunditat de la seva relació amb el Bruno. Finalment, la Gemma i la Sílvia sopen amb la seva nova amiga, l'Eulàlia, ja que troben que és una dona fascinant.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Avui es fa públic quin és el sisè monument finalista del programa Batalla monumental, la Catedral de Girona o la Seu Vella de Lleida, que s'enfrontarà als cinc candidats escollits fins ara per l'audiència. A més els reporters de Batalla monumental expliquen tots els detalls de la gran final de diumenge, en què sis monuments competiran per convertir-se en el preferit dels catalans.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Es compleix un any des que es va detectar el primer contagi de COVID-19 a Catalunya i el programa es trasllada al que ha estat un dels epicentres de la pandèmia per reviure des de dins tot el que ha passat aquest any.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Al programa d'avui, Pere Aragonès, Laura Borràs, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras negocien qui es queda la Conselleria d'Interior a ritme d'I'll be there for you, la mítica cançó de la sèrie Friends. També es mostra com viu totes aquestes nits d'aldarulls Xavier Graset, que cada dia es queda sense programa, perquè es veu obligat a connectar en directe amb les manifestacions. A més, arriba el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, que mira de defensar els mossos d'esquadra assegurant que l'ús de bales de foam és perfectament proporcionat. També hi ha aldarulls a l'interior del govern espanyol, per les diferències entre el PSOE i Podem. Pedro Sánchez i Carmen Calvo descobreixen Pablo Echenique i Pablo Iglesias increpant la policia des d'una barricada. Més tard, després que el PDeCAT s'hagi quedat sense representació al Parlament, Artur Mas suplica tornar a Junts per Catalunya. Després, el programa acompanya Pablo Casado a buscar una nova seu per al Partit Popular, després d'anunciar que deixen l'edifici del carrer Génova. Salvador Illa, en veure que no aconseguirà ser president, intenta recuperar la seva cartera de ministre, que Miquel Iceta no pensar deixar anar. A Qui en dona més?, es viu en directe la subhasta dels objectes més preuats de Ciutadans. Finalment, a la CUP, David Fernández i Dolors Sabater intenten destruir la clau de la governabilitat, una clau que només els ha portat problemes.
Altres
Durada: 35'
22.40
Alguna pregunta més?
Avui Joel Díaz es desplaça a la Pobla de Mafumet, a la comarca del Tarragonès, una de les dues localitats catalanes on va guanyar Vox en les últimes eleccions al Parlament de Catalunya. D'altra banda, Isma Juárez s'ofereix al Partit Popular per fer la mudança de la seva seu nacional al carrer Génova de Madrid. Més tard, Amarna Miller, escriptora, passa per La televisió és cultura, on parla, entre altres coses, de feminisme. També s'estrena una col·laboració amb Rocío Quillahuaman i es mostra la versió catalana de Dallas amb els United Unknown. Finalment, la informació més veraç a El Mundo Today.
Altres
Durada: 45'
23.25
A 2 veus
Gertrudis
El programa ensenya l'anunci que el trio de la Garriga va fer per buscar aspirants i en el qual Xavi Ciurans, Xavi Freire i Edu Acebo adverteixen que, per compartir escenari amb ells, més que una bona veu el que busquen és algú que tingui energia, vitalitat i alegria. Més tard, l'espai mostra com els dos concursants, que rivalitzen per cantar amb Gertrudis l'última cançó del concert titulada Bon dia vida, comencen un procés de formació i preparació durant el qual compten amb l'ajuda de la professora de cant Laura Andrés. Finalment, el dia del concert, el programa segueix els dos concursants de camí cap a la localització sorpresa de l'actuació i se'ls acompanya en els moments previs, juntament amb els cantants, els músics i els tècnics. Uns moments de nervis i tensió no sols per als artistes, sinó també per als dos concursants, que es troben per primera vegada amb la banda. I una vegada iniciat el concert, Gertrudis anuncia el guanyador, una decisió que no és fàcil, ja que han de triar entre dues grans veus amb una gran dosi de festa.
Altres
Durada: 25'
23.50
Al cotxe
Empobrits per la COVID-19
Eloi Vila conversa amb quatre persones a qui la COVID-19 ha trastocat de manera greu la situació laboral i econòmica: Carolina Kloner és una fornera i firaire que amb la pandèmia ha vist com s'han cancel·lat tots els mercats on acostumava a anar, Lydia Alonso treballava com a discjòquei, productora musical i tour manager en festivals de música i ara ha perdut tota la feina i ha hagut de recórrer a entitats com Actúa Ayuda Alimenta i el Banc dels Aliments, Wagner Pá és un músic i discjòquei que s'ha quedat sense feina i Olga Mumbrú és una dona a la qual l'empresa en què treballava de comercial la va acomiadar sense indemnització. Tots expliquen com han hagut de demanar ajuda per a les necessitats més bàsiques.
Altres
Durada: 45'
00.35
Més 324
Xavier Graset inicia una fórmula original per recordat tot el que passava fa un any: obre un dietari per explicar què passava cada dia fa just un any i per entendre l'evolució que es va viure de la pandèmia quan arribava.
Altres
Durada: 90'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Landry el Rumbero. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'