Programació TV3

Diumenge, 24 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 300'
11.00
Signes dels temps
Ai que ja són adolescents!
El diàleg amb els adolescents, de vegades, sembla una missió impossible. Tot i això, és molt important escoltar-los i estar disponibles. Els adolescents necessiten mares i pares madurs, responsables i optimistes, diu Juanjo Fernández, consultor pedagògic i autor de 30 manaments per tractar amb adolescents. Al programa d'avui, Montserrat Esteve conversa amb ell en una entrevista enfocada en com educar en la calma i posar en valor la relació amb les filles i els fills adolescents. A més, el programa també s'interessa per saber com viuen aquesta etapa la Sara Permanyer i l'Eloi Gordon, alumnes de quart d'ESO de l'Escola Cor de Maria, de Sant Celoni.
Altres
Durada: 20'
11.20
Diumenge, concert
Homenatge a Pau Casals
Emissió del recital inaugural del Festival de Pasqua de Cervera, 10è aniversari, a càrrec de l'Orquestra de Cambra Catalana, sota la direcció de Josep Maria Sauret. El repertori preveu Sant Martí del Canigó, de Pau Casals; Davant la Verge d'Enric Morera; Camperola, d'Eduard Toldrà, Elegia per violoncel solista i orquestra, de Gabriel Fauré; Puigsoliu, de Joaquim Serra, i El Cant dels Ocells, de Pau Casals, amb orquestració de Salvador Brotons i Josep Maria Sauret.
Altres
Durada: 45'
12.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
13.10
Polònia
Després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi tombat l'ajornament de les eleccions, es descobreixen les reaccions dels candidats a ritme de One day more, del musical Els miserables. A més, Pedro Sánchez també és el protagonista d'un altre musical, concretament d'A mí me vale, de Miki Núñez, per parlar de la seva posició sobre la gestió de la pandèmia. Més tard, Roger Torrent i Miquel Iceta donen la seva opinió sobre la decisió del TSJC. Posteriorment, Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso visiten Catalunya per presentar els candidats que han tornat la il·lusió i l'orgull al PP de Catalunya. I no, no són Lorena Roldán i Alejandro Fernández. Mentrestant, a Planta baixa, Ricard Ustrell s'estrena al programa per informar sobre la investidura de Joe Biden. Després, Carlos Carrizosa entra en un confessionari per redimir-se dels seus pecats i Carles Porta posa llum a la foscor sobre els misteris de La Zarzuela i els crims del rei emèrit. L'OMS, per la seva banda, adverteix d'un efecte secundari de les vacunes que ningú s'esperava i que es pot descobrir en primícia a Polònia. Finalment, els atletes d'arreu del món continuen preparant-se per als Jocs Olímpics de Tòquio 2021 i enguany s'hi troba una nova modalitat esportiva: el llançament d'indults amb jutges d'elit.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Al programa d'avui, es donen més detalls sobre la variant britànica de la COVID-19. A més, es mostren més declaracions polèmiques de Pablo Iglesias, una entrevista a una eminència econòmica, Roncero ballant, jugadors que toquen la trompeta i, finalment, un convidat molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: L'organitzadora de bodes
El Mathias i l'Alexia són parella des de fa anys, però llavors ell l'enganya amb una organitzadora de casaments anomenada Juliette. Un dia, l'Alexia descobreix la targeta de visita de la Juliette a la butxaca del Mathias, de manera que dona per fet que ell pretén demanar-li matrimoni i comença a planificar les noces immediatament. Llavors el Mathias es veu obligat a tractar amb la seva amant alhora que intenta aturar els plans de casament de l'Alexia.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: Sense fre a la felicitat
Quan Lord Dylan Brooks, un metge que treballa a Àfrica, visita la seva llar a Cornwall després d'una llarga absència, se sorprèn en descobrir que la seva excèntrica mare ha convertit la seva propietat en un santuari de cavalls.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.45
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 30'
19.15
Al cotxe
Marc Clotet i Jordi Rebellón
Aquesta setmana, els convidats són dos actors, Marc Clotet i Jordi Rebellón. Marc Clotet està molt implicat a recaptar fons per a la investigació d'una vacuna contra el SARS-CoV-2. Fill del doctor Bonaventura Clotet, des de petit ha viscut la lluita del seu pare contra la sida i ara l'ajuda en la lluita contra la pandèmia de la COVID-19. Aquest és un dels temes de què més parla en el trajecte amb Eloi Vila, però també li explica la seva dedicació als fills i els seus projectes com a actor. Posteriorment, l'actor Jordi Rebellón puja al cotxe a Sant Esteve de Palautordera, el poble d'Eloi Vila. Rebellón viu a Madrid, però té una casa al Montseny, tot i que és del barri de Sant Andreu de Barcelona. Durant el trajecte, l'actor explica que va començar a treballar en un banc mentre feia teatre amateur al seu barri, però quan tenia 30 anys va decidir dedicar-se professionalment a actuar, tot i haver de fer feines molt diverses per subsistir.
Altres
Durada: 45'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Vides deportades
Altres
Durada: 40'
22.45
Batalla monumental
Batalla de Romànic: Sant Pere de Rodes-Sant Climent de Taüll
La batalla d'aquest capítol es fa entre dos colossos del romànic català: l'església de Sant Climent de Taüll, refugi dels murals més importants de la cultura catalana, i el monestir de Sant Pere de Rodes, la joia arquitectònica més sofisticada de l'Alt Empordà. Candela Figueras viatja fins a la Vall de Boí per defensar l'església de Sant Climent de Taüll mentre que Ivan Medina remunta els revolts de la Costa Brava per arribar al monestir de Sant Pere de Rodes. Disposats a fer el que sigui per defensar el seu monument, la Candela i l'Ivan aprenen oficis medievals, com pintar al fresc amb la tècnica del tremp a l'ou, i canten com els monjos benedictins del segle XII.
Altres
Durada: 50'
23.35
Senyora Isabel
L'amor
La Gin i la Isabel descobreixen amagades dins d'un armari les cartes d'amor que s'intercanviaven la parella d'ancians. Aquest fet remou la Isabel i comença a escriure sobre el primer amor adolescent. Mentrestant, Vilches viatja fins a Begur, concretament al bar Tothora, lloc que freqüentava el poeta Joan Vinyoli. Més tard es viatja fins a Espolla per conèixer el pintoresc Guarda Forestal del poble fronterer, on casualment la Isabel va conèixer el seu marit i on es va rodar el capítol pilot del programa El Foraster, amb Quim Masferrer, que obre les portes del seu apartament d'Arbúcies per parlar de la màgia del primer amor.
Documentals
Durada: 45'
00.20
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 35'
00.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 185'
04.00
Rumba a l'estudi
Sant Pau Rhum Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Elisabet Raspall & Jordi Paulí. Espai musical.
Altres
Durada: 60'