Programació TV3

Diumenge, 8 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Salvar els boscos de Libèria
Magazín que informa de les activitats de l'Església.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Programa que retrata l'actualitat política catalana a través de la sàtira i el bon humor.
Altres
Durada: 35'
13.50
APM? Extra
María Isabel Pantoja Chabelita, la filla d'Isabel Pantoja, ha seguit els passos de la seva mare en el món musical. I ho fa tan bé que es postula per posar veu a la banda sonora de Frozen, això sí, l'any 2050. El programa també celebra les estrelles Michelin aconseguides per un restaurant català. A més, es presenta un recull amb les excuses que posen els conductors quan els enxampen amb una infracció de trànsit.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Pare per força II
Han passat els anys i l'Henry continua sent un desastre a casa, sobretot ara que ha nascut el nadó. La Catalina té les seves aspiracions personals i professionals i decideix separar-se temporalment d'ell.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.45
Tarda de cine: Alaska, terra d'aventures
Després de la mort de la dona, Jake Barnes i els dos fills, el Sean i la Jessie, decideixen anar a viure a Quincy, una petita ciutat d'Alaska. El Jake accepta la feina de pilot i es dedica a transportar paper a través de les muntanyes.
Pel·lícules
Durada: 135'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Inclou Territori Os
Documentals
Durada: 55'
22.50
Katalonski
Amsterdam
Halldor va a Amsterdam per conèixer una família que viu en un vaixell, la d'Hugo Niesing, l'home que tot ho fa sostenible; segueix l'aigua remant amb Vir Mellado, que li presenta la seva família nòmada, nombrosa i molt trapella; juga al billar a casa de Joris van Santen, tot un bon partit: té el millor pis d'estudiants que es coneix, té una banda de rock que sona de meravella i, a més, és jove, guapo i vol ser president d'Holanda; la seva mare, professora de català, el deixa entrar a la classe de la universitat, on Halldor coneix el primer macedoni de la seva vida; i finalment es relaxa amb Ezma Luna, de pare holandès i mare italiana, que parla un català perfecte i amb qui acaba ballant danses africanes i sardanes desconstruïdes.
Altres
Durada: 60'
23.50
Quan s'apaguen els llums
Carles Puyol
A cada programa, Lluís Canut conversa amb una persona que ha tingut una trajectòria destacada en el món de l'esport, rememorant els seus dies de glòria i les seves grans gestes, però també els seus fracassos.
Altres
Durada: 65'
00.55
(S)avis
Francesc Burrull
Francesc Burrull, pianista, compositor i arranjador és un dels músics més versàtils del país. Amant confés del jazz i dels ritmes llatins, va saber acompanyar els joves de la Nova Cançó i, com a bon culer, va xalar posant a to l'himne del Barça. Conversador incansable, és un enemic de la pressa i un amant del bon futbol.
Altres
Durada: 55'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
03.00
Ritmes a l'estudi
Big Dani Pérez. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Amadeu Casas. Guitarrista de blues genuí i un dels pioners de l'estil de casa nostra. En aquesta ocasió, Casas ve en formació de trio i ens presenta una sessió en què repassa temes clàssics del seu repertori i estrena nou material que formarà part del seu pròxim disc. Matías Míguez al baix i Toni Pagès a la bateria acompanyen el guitarrista barceloní.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Pagès/Gadel/4. El bateria de formació clàssica, Toni Pagès ens porta avui un projecte dedicat plenament a la melodia, perseguint-ne l'excel.lència, la interacció entre harmonies, i en perfecta comunió amb la càlida veu d'Elena Gadel. Executant les seves composicions els acompanyen el piano de Josep Lluís Guart i el contrabaix de Guillermo Prats.
Altres
Durada: 60'