Franja TV3

Dilluns, 25 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
La COVID-19 i els confinaments han fet augmentar les depressions, l'angoixa, les addiccions i els trastorns alimentaris. Se'n parla amb el cap de Psiquiatria de l'Hospital Vall d'Hebron, Antoni Ramos Quiroga, i l'especialista en trastorns alimentaris de l'Hospital de Bellvitge Fernando Fernández-Aranda. També participen diversos testimonis que expliquen com els està afectant aquesta situació. A continuació, el president de la Societat Andalusa d'Epidemiologia, Joan Carles March, analitza l'augment de contagis posterior a les festes de Nadal. A més, se sap com estan vivint el pic de la tercera onada als hospitals britànics, amb Lara Payá, cap de Maternitat en un centre de Londres.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Costella de vaca amb crosta
Les costelles que habitualment es cuinen solen ser de cabrit, de xai o de porc, i rarament són costelles de vedella. Per aquesta raó, en aquest lliurament es trenca una llança a favor de les costelles de vedella, que són espectaculars als ulls i al paladar, i es cuinen al forn.
Altres
Durada: 20'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma s'adona que tots els seus amics estan al corrent del seu intent de suïcidi i li ho retreu a l'Andreu. Paral·lelament, el Santi se n'ha anat de casa. Més tard, intenta fer-se perdonar per l'Eva, però la dona n'és incapaç perquè el Santi li ha fet massa mal. A més, la Júlia i ella segueixen molt enfadades per culpa de les intervencions de l'home i la nena es vol quedar a viure a Dublín un any més. La Natàlia, per part seva, frena les trobades amb el Dani i rep un altre correu electrònic anònim. Finalment, convençuda que és d'ell, accepta quedar amb el seu cap.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Altsasu
Junts, però lluny d'aquí. Itxaso
L'alba del 15 d'octubre de 2016 porta una ressaca d'incertesa per als veïns d'Altsasu. Dia rere dia, la bola de neu continua creixent i els veïns entren en una nova realitat inesperada. La visita dels mitjans de comunicació, els interrogatoris i els trasllats als jutjats comencen a succeir-se.
Sèries
Durada: 55'
22.55
El col·lapse
El poblet
Emissió dels capítols L'aeròdrom i El poblet.
Sèries
Durada: 40'
23.35
Quan arribin els marcians
Plataformes audiovisuals, Marilyn i Leticia Dolera
El programa analitza les arestes de les plataformes audiovisuals, que amb la pandèmia han crescut de manera considerable, amb Elena Neira, autora de Streaming wars, un assaig sobre qui són i com funcionen els gegants de la televisió en línia; Karma Peiró, periodista especialitzada en tecnologies de la informació i la comunicació; el músic Edi Pou, signant del manifest Justícia a Spotify, i Jorge Carrión, autor dels assajos Contra Amazon i Lo viral. A continuació, els marcians volen esbrinar quines són les coses per les quals val la pena viure al planeta Terra. Li ho pregunten a l'actriu Leticia Dolera, que es dedica a llistar-les en l'obra de teatre Els cuses excepcionals. A més, l'espai mostra la vigència de Marilyn Monroe en la cultura actual.
Altres
Durada: 35'
00.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
04.00
Rumba a l'estudi
Noël Meya. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'