Franja TV3

Dissabte, 8 maig de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 350'
11.50
Info K
Especial #Prou bullying. Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 20'
12.10
Adolescents XL
Selecció de les entrevistes més destacades i els millors moments del programa que s'emet diàriament a l'emissora de Catalunya Ràdio.
Altres
Durada: 60'
13.10
TV3xunTUB
Andrés Herrera
Espai que recull els grans moments televisius de la temporada de TV3.
Altres
Durada: 35'
13.45
Zona zàping
Aquesta setmana el programa parla de la classificació del Barça femení per a la final de la Champions, per segon cop a la seva història.Una fita molt celebrada per les jugadores i l'entrenador, fins i tot amb ratafia a la sala de premsa. També es pot veure la relliscada d'un ciclista pocs metres abans de la meta, un futbolista destrossant un dron en ple partit, el nivell d'anglès de l'alcaldessa de Jerez i un cop de golf espectacular amb la carambola inclosa.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: L'alumne
L'Abigail torna, després de superar una depressió, a fer classes d'ètica en una universitat de dret. Tot va perfectament fins que un dia s'enfronta a un dels seus alumnes, el Vincent, un jove ambiciós i amb molt pocs escrúpols.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.15
Tarda de cine: El rastre del delicte
Mal Toohey és un policia a qui, després de detenir un important sospitós de drogues, tracten com a un heroi. Després de celebrar la detenció amb altres col·legues, torna a casa begut i pel camí atropella de manera involuntària un nen que anava amb bicicleta. Quan arriba l'ambulància, decideix mentir per no ser acusat de l'accident. El mateix passa quan arriben el Jim i el Carl, dos policies que han d'investigar el que ha passat. És llavors quan el Carl reconeix el Mal i envia el Jim, el policia més nou, a acordonar la zona. El Carl envia a casa a Mal, i es converteix així en còmplice del seu secret per protegir el seu company. Això provocarà les sospites del Jim.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.05
Res és impossible
Santi Millán, Maria Rodríguez, Àurea Márquez
L'il·lusionista Antonio Díaz presenta els seus trucs de màgia més increïbles per deixar l'espectador meravellat. Accions que desafien les lleis de la física i que posen a prova la capacitat de comprensió provoquen les reaccions més sorprenents en les persones que les presencien.
Altres
Durada: 55'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Preguntes freqüents
El programa entrevista Jordi Sànchez, secretari general de Junts per Catalunya, i Sergi Sabrià, vicesecretari general de Comunicació d'ERC, en ple procés negociador per formar govern. A més, s'analitza com se sortirà de la crisi generada per la pandèmia amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia a la Universitat de Colúmbia, amb qui també s'aborda la proposta per alliberar les patents de les vacunes. Més tard, la nit que s'aixeca l'estat d'alarma i s'acaba el toc de queda, es comenta amb l'humorista Peyu. El programa també té les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi ha Estefanía Molina, Tian Riba, Ferran Casas i Pablo Tallón. Finalment, l'actuació musical va a càrrec de Gigi McFarlane, que interpreta la cançó Freed from desire.
Altres
Durada: 200'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Set de Rumba. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Escarteen Sisters. Espai musical.
Altres
Durada: 60'