Carles Riera

Carles Riera

Promotor, fundador i patró de la Fundació Salut Alta

La meva germana

La meva germana

La meva germana era cuinera. Ho era abans d’ estudiar en aquella Escola Professional de la Dona, existent a la Diputació de Barcelona, a la Casa dels Canonges, abans que hi accedís el President Tarradellas...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de L'Escala

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Susana Cortés Urbaneja 53 Corçà 17/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 53 anys. Vivia a Corçà. Deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Alfonsina Jiménez López 81 Roses 16/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 81 anys. Vivia a Roses. Casada amb Jordi Soldevila Vidal i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Roses.
Enric Asensi Meler 71 Celrà 17/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 71 anys. Vivia a Celrà. Casat amb Sílvia Arenos Gutiérrez i deixa una filla. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
África Guerrero Rocha 93 Vilafant 16/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 93 anys. Era natural de Ceuta i vivia a Vilafant. Vídua de Fernando Furest Corrales i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.