El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Bescanó

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Plugims Plugims Clarianes Ennuvolat Ennuvolat Plugims
Prob. precip. (%) 3510010010254580
Cota de neu (m) 0180017000290022001500
T. màxima (ºC) 25201923242021
T. mínima (ºC) 6910912109
Vent 20 km/h SO 15 km/h S 0 km/h C 10 km/h E 20 km/h S 15 km/h NE 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat variable

Fins al migdia circularan bandes de núvols alts i sobretot mitjans d’oest a est, que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt ennuvolat. A banda, a partir de mig matí creixeran nuvolades, sobretot al terç nord, i durant la tarda n’arribaran per Ponent. Amb tot, el cel quedarà molt ennuvolat fins al vespre, quan la nuvolositat minvarà. A partir del migdia s’esperen xàfecs al terç nord del territori, sobretot al Pirineu. Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima lleugerament més alta.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: Circularan bandes de núvols alts i mitjans d’oest a est, que deixaran el cel mig ennuvolat al matí i molt ennuvolat a partir del migdia. A més, creixeran nuvolades en punts de muntanya del terç nord. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral nord i central. Al matí i fins a primera hora de la tarda s’esperen ruixats dispersos al litoral i prelitoral central i nord. A partir del migdia s’esperen ruixats a la meitat oest i resta del Pirineu i Prepirineu. Temperatures sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET