La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Autcat creu que la proposta de cotitzacions del ministeri perjudica els autònoms de rendes baixes

barcelona

El Banc d’Espanya reclama ajudes directes i una agenda “ambiciosa” de reformes per encarar la recuperació postpandèmia

Madrid

Pere Bech i Rafael Pous, premis Manel Xifra i Boada

GIRONA
La CE, pessimista sobre la recuperació de l’Estat

La CE, pessimista sobre la recuperació de l’Estat

brussel·les

Banyoles vol allargar l’estada dels visitants

BANYOLES
infraestructures

L’aeroport rep 648 passatgers a l’abril

economia

L’Estat vol unes noves quotes d’autònoms de 90 a 1.220 euros

economia

El Cercle d’Economia premia Mario Draghi

El govern espanyol preveu una recuperació del turisme aquest estiu i espera rebre 42 milions de visitants el 2021

Madrid