La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La multinacional suïssa Coop tanca la compra de GM Food

VILAMALLA

Inspecció proposa sancions a 10.354 empreses el 2020

barcelona
Puigcerdà

Distintiu per Aspen-Magatzems Isern

Economia

Tremosa reclama a Madrid els fons per a les bateries

economia

El PIB cau un 4,3% interanual fins al març

Fainé i Brufau es desvinculen de Villarejo davant l’Audiència Nacional

Madrid
Santa Pau

Nova gamma de iogurts líquids de La Fageda

The Pack Finder connecta marques i proveïdors del sector del packaging

barcelona

L’economia catalana cau un 4,3% interanual en el primer trimestre

Barcelona