La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El preu de l’electricitat a Espanya

Catedràtic d’estructura econòmica IQS School of Management / @sninobecerra

El debat de les patents

Emprenedora

Vacunes i demagògia

ECONOMISTA I DIRECTOR GENERAL DE L’INSTITUT D’ESTUDIS FINANCERS
DE MEMÒRIA

L’expansió de l’educació catalana (1544-1943)

Professor de Política Econòmica de la UB (1967-2016)
PERE MACIAS
COORDINADOR DEL PLA DE RODALIES DE CATALUNYA 2020-2030

“Hem posat les mesures perquè el pla de Rodalies es compleixi”

Barcelona

Urgeix posar-se, ben aviat, les piles

barcelona

La incorporació de la dona a les TIC segueix sent un desig

Barcelona

L’ofec de la covid

Barcelona

Oliva Torras celebra els 75 anys amb cinc projectes internacionals

manresa