La Borsa
Més valors
Economia

El Gastronomic Forum Barcelona té reservat més del 60% del seu espai quan encara falten quatre mesos per celebrar-se

Empreses com Damm, Casa Ametller o Tupinamba ja han confirmat l’assistència al saló

El Gastronomic Forum Barcelona, que se celebrarà entre el 18 i el 20 d’octubre de 2021 al recinte Montjuic de la Fira de Barcelona, ja té reservat més del 60% del seu espai.

Empreses com Damm, Casa Ametller o Tupinamba, així com Assolim Alimentaria, Bidfood o Makro, entre d’altres, ja han confirmat l’assistència al saló, segons un comunicat publicat aquest dijous per l’ens firal.

Pel director de l’esdeveniment, Josep Alcaraz, el Gastronomic Forum Barcelona “serà clau per a la reactivació en l’etapa postcovid per l’impacte que generarà entre les empreses del sector” i perquè “permetrà tornar a connectar negocis i operacions suspeses durant la pandèmia”.

Per tal de sumar el màxim de marques possibles, l’organització promou importants descomptes per a totes aquelles companyies que reservin espai abans del 15 de juny. Alhora, el saló oferirà preus especials als antics expositors i a les empreses que ja van participar en les fires Alimentaria i Hostelco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Bretxa salarial de gènere

Catedràtic d’estructura econòmica / IQS School of Management / @sninobecerra

Pros i contres de Twitter

Catedràtic d’economia financera i comptabilitat de la UPF i economista

L’aeroport, per a què?

Emprenedora

Cruïlla sense visibilitat per a la banca i la inversió

ECONOMISTA I DIRECTOR GENERAL DE L’INSTITUT D’ESTUDIS FINANCERS
DE MEMÒRIA

Monuments a les innovacions

Professor de Política Econòmica de la UB

Adeu-siau, mestre De Bono!

Professor d'innovació a Eada Business School

La insuficiència financera de les universitats

catedràtic emèrit de bioquímica i biologia molecular / UNIVERSITAT DE BARCELONA

Una ‘proptech’ per gestionar propietats

barcelona

Enxarxats amb els dispositius connectats

Barcelona