La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un crit de SOS

barcelona

La fira del vaixell d’ocasió, suspesa

EMPURIABRAVA

Insatisfacció als centres comercials per l’obertura sols de botigues i entre setmana

SALT / LA JONQUERA

Campanya de la FOEG contra la puja de la quota d’autònoms

GIRONA
economia

La Cambra de Barcelona aprova pressupost

economia

Grifols guanya un 1,1% menys

economia

Cellnex vol triplicar la seva dimensió el 2025

economia

Ercros no pagarà dividends pel baix benefici del 2020

economia

Pla de baixes incentivades a El Corte Inglés per a 3.000 treballadors