Societat

societat

FHG Fòrum repensa el futur de l’alimentació, el turisme i la gastronomia a Barcelona

L’alimentació, el turisme i la gastronomia representen prop del 25% del PIB de l’Estat. Per això ahir Fira de Barcelona va inaugurar el FHG Fòrum, un congrés que pretén contribuir a “repensar” el futur de la indústria per afrontar-lo amb “resiliència i ànim de superació”. Després de l’ajornament forçat d’Alimentària per culpa de la pandèmia fins al 2021, Fira ha optat per organitzar aquesta tardor un fòrum de debats i taules rodones per “repensar el futur d’aquestes indústries, la seva modernització i ajust”, segons el seu director general, Constantí Serrallonga. La cita és “un pas més en la recuperació de l’esperada activitat firal” i es fa en format presencial i virtual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Augmenten un 70% els ajuts d’urgència als gironins

GIRONA

Treball potenciarà l’ocupació tot i tenir un Sepe a mig gas

Barcelona

Illa vol consensuar el toc de queda

barcelona

Els operadors diuen que el transport públic és segur

barcelona

El nou solar de la Model mantindrà totes les galeries

barcelona

L’hospital d’Olot restringeix visites i algunes cirurgies

Olot

Educació manté el protocol tot i l’augment de casos

barcelona

El cotxe

FONTCOBERTA

Ordenació de la platja d’Espolla