Societat

Jotri presenta una línia de plats envasats

Els ha elaborat a partir de receptes de cuina tradicional catalana

Cuinats Jotri va presentar ahir una nova línia de plats envasats amb atmosfera modificada per menjar a casa de cuina tradicional catalana actualitzada amb producte cent per cent natural i respectant la recepta original. De moment han sortit al mercat dos plats: el cim i tomba i la poma de farciment, però al novembre, amb motiu del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, es presentaran dos plats més: la porrada i els fesols amb botifarra de perol. Aquests plats es poden trobar a les carnisseries i a les botigues especialitzades.

El projecte pretén actualitzar una desena de receptes de plats de la cuina tradicional catalana i reivindicar així “la cuina del territori”.

El cim i tomba és fet a partir d’ingredients de proximitat com són la rajada, les patates, l’all i les ametlles, que converteixen la recepta en un dels platillos més representatius de la cuina de Tossa de Mar. I la poma de farciment és elaborada a partir de poma de l’Empordà, carn, melindros i torró, que s’integren per recuperar aquesta relíquia de la cuina medieval més empordanesa. La presentació va anar a càrrec de Francesc Baltrons, responsable de R+D de Cuinats Jotri, i Salvador Garcia-Arbós, periodista i gastrònom que col·labora en el projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Inestabilitat

Barcelona

Moren dues persones en un accident amb quatre cotxes implicats a Bassella, a l’Alt Urgell

Barcelona

Mor el sociòleg i assagista Salvador Giner

Barcelona
GERARD TALAVERA
INVESTIGADOR DE L’INSTITUT DE BIOLOGIA EVOLUTIVA I EXPLORADOR DE NATIONAL GEOGRAPHIC

“La migració de les papallones és un fenomen de primer ordre”

Barcelona

Talls de carreteres des de la Jonquera fins a l’Ampolla

Barcelona

Tothom a Olot per Sant Lluc, també dissabte

Olot

Tràfic de persones, un negoci criminal

girona
Vol formar-se i treballar

Vol formar-se i treballar

Sense xarxa i amb molts dubtes

Sense xarxa i amb molts dubtes