Programació Cuatro

Dimecres, 19 febrer de 2020
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 80'
08.20
El Bribón
Concurs en què tres parelles s'enfronten a diferents proves en les que tracten d'acumular el major nombre de punts per cada resposta correcta. Els coneixements sobre personatges i esdeveniments significatius, la intuïció i la complicitat entre els membres de les parelles participants són clau per intentar aconseguir el premi.
Altres
Durada: 55'
09.15
El concurso del año
Cada dia una parella diferent de concursants participa en el concurs intentant endevinar l'edat de set persones, fent servir la seva intuïció i l'ajuda de diverses pistes. Parteixen amb 50.000 euros inicials, xifra que va disminuint a mesura que s'acumulen els errors i amb un cronòmetre que corre en contra d'ells.
Altres
Durada: 60'
10.15
Alerta Cobra
La reportera de noche
Un cotxe amb un periodista al volant s'estavella a tota velocitat contra el Ben i el Semir, i causa un accident que acaba amb la vida del reporter. Els frens del seu cotxe havien estat manipulats i quan visiten l'oficina on treballava es troben que ha estat registrada prèviament.
Sèries
Durada: 45'
11.00
Alerta Cobra
Revancha
La fiscal del districte és una veritable molèstia per a la comissaria. El seu últim capritx és que la seva filla, la Heike-Maria, es converteixi en fiscal igual que ella, i és per això que demana al Ben i el Semir que li ensenyin com és el seu dia a dia a la carretera. La noia fa que es compleixi el refrany que diu que els testos s'assemblen a les olles.
Sèries
Durada: 60'
12.00
Alerta Cobra
Espacio
Els detectius s'endinsen en el món de l'Agència Espacial de Colònia quan investiguen un intent d'assassinat a l'astronauta Thomas Bernhard. Aquí el Semir es troba amb una antiga companya de l'acadèmia de policia que ha estat acusada d'espionatge industrial.
Sèries
Durada: 55'
12.55
Alerta Cobra
Carrillón
El que comença amb una simple denúncia d'un Mercedes robat acaba sent un hackeig important i perillós de tot el sistema informàtic de trànsit. La intenció és posar en risc la vida de l'Alex el dia del seu aniversari per poder capturar el seu pare biològic.
Sèries
Durada: 60'
13.55
El concurso del año
La Vanesa i la Sonia són cosines i arriben des d'Astúries amb moltes ganes d'emportar-se el premi. Amb el que guanyin, la Sonia desitja comprar-se un cotxe, i la Lola viatjar a Tenerife.
Altres
Durada: 65'
15.00
Noticias Cuatro deportes
Programa d'informació i actualitat esportiva.
Esports
Durada: 25'
15.25
Deportes Cuatro
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 20'
15.45
Todo es mentira
Amb l'actualitat i l'humor per bandera, aquest espai parla del món de la política, la societat, la televisió, els esports i la cultura i el sotmet a la seva visió inconfusible de l'univers.
Altres
Durada: 75'
17.00
Todo es mentira bis
Continuació del programa que analitza l'actualitat amb humor i ironia.
Altres
Durada: 35'
17.35
Cuatro al día
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa al país i al món sencer.
Altres
Durada: 75'
18.50
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 10'
19.00
Las tentaciones de Mujeres y Hombres y Viceversa
Els protagonistes de La isla de las tentaciones visiten el plató per comentar les últimes novetats de la seva vida, explicar com es troben sentimentalment i revelar alguns detalls inèdits de la seva participació al programa de telerealitat.
Altres
Durada: 90'
20.30
La habitación del pánico
Espai en el qual es repassen, amb humor i diversió, les notícies de la crònica social interconnectant tot l'univers de Mediaset Espanya.
Altres
Durada: 55'
21.25
First Dates
El restaurant rep l'Erika, una dona de 39 anys que busca un home lluitador i sincer. Potser sorgeixi l'espurna amb l'Armando, un home de 42 anys. També arriba al programa la Gloria, de 73 anys, que anhela trobar el veritable amor al costat d'un home actiu i jovial. Sopa amb el Juan, de 74 anys, un home que gaudeix practicant tota mena d'esports. Un altre dels convidats de la nit és el Fran, un jove de 21 anys molt independent que planeja estudiar Psicologia. Prova sort amb la María José, una estudiant de Psicologia que viu a la localitat gaditana de La Línea de la Concepción.
Altres
Durada: 80'
22.45
Planeta Calleja
José Andrés
Jesús Calleja torna a Puerto Rico per trobar-se amb un dels xefs més famosos del món, José Andrés. Dues vegades proposat per al Premi Nobel de la Pau per la tasca humanitària que desenvolupa amb la seva ONG World Central Kitchen, José Andrés és una de les persones més estimades pels porto-riquenys des que al 2017 va anar a donar de menjar a desenes de milers de persones afectades pel devastador huracà Maria. I, tot i que coneix l'illa amb detall, el xef té ocasió de sorprendre's en un recorregut ple de reptes físics i molt lligat a la naturalesa salvatge de la zona: descendeixen els canons del riu Tanamá, amb multitud de grutes i un ràpel a l'interior d'una cova des de gairebé 40 metres d'altura; fan un trekking per El Yunque, l'únic bosc pluvial tropical d'Estats Units; i al sud-oest de país bussegen en una de les immersions més espectaculars del Carib.
Altres
Durada: 80'
00.05
Planeta Calleja
David Muñoz
Cada setmana Jesús Calleja porta un convidat a viure una aventura extrema.
Altres
Durada: 85'
01.30
Planeta Calleja
Belén Rueda
Cada setmana Jesús Calleja porta un convidat a viure una aventura extrema.
Altres
Durada: 90'
03.00
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 60'
04.00
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 75'
05.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'