Programació 8tv

Dimecres, 19 febrer de 2020
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: El Triomf de La Perseverança. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
The Suitcase Brothers. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 29'
06.58
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 172'
09.50
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 250'
14.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 28'
14.28
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 66'
15.34
Ventdelplà
La Teresa es desperta després d'un somni eròtic amb el Julià. Ell evita trobar-se-la pel poble. A més, el Ventura, el pare del Jordi, es presenta a casa seva. Mentrestant, la Roser creu que està embarassada, però encara no s'ha fet la prova.
Sèries
Durada: 63'
16.37
Pel·lícula: Matar a un hombre
Després de resultar greument ferit durant l'atracament a un banc, Rem Anderson és abandonat a la seva sort pels seus dos còmplices i la seva xicota. Després de complir un any de presó, el Rem surt de la presó amb l'única idea de demanar explicacions als seus companys, als quals no triga a trobar en un petit poble.
Pel·lícules
Durada: 82'
17.59
Pel·lícula: Tres guerreros
Josie Minick és una dona vídua i mare d'un nen que ha de viure sola al salvatge Oest. En comptes de buscar un altre marit, la Josie opta per valer-se per si mateixa i buscar una feina, però es fica en problemes amb els ramaders de la ciutat quan decideix convertir la cria d'ovelles en la seva manera de guanyar-se la vida.
Pel·lícules
Durada: 106'
19.45
Distrito policial
Narra la vida i la feina diària amb el personal de policia del districte X Tuscolano de Roma. Comença amb l'arribada d'una comissària nova, Giovanna Scalise, la vida de la qual ha quedat destrossada per l'assassinat del seu marit a mans de la màfia. L'Scalise és dura i exigent, però, precisament per això, necessària en un comissaria desorganitzada i amb gent de poca experiència.
Sèries
Durada: 50'
20.35
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 32'
21.07
Plats bruts
Tinc una revelació
El David, veient una pel·lícula, té una revelació mística i es creu Jesucrist. El Lopes rep la visita d'una amiga i el David creu que és el dimoni, que ha vingut a temptar-lo.
Sèries
Durada: 25'
21.32
Plats bruts
Tinc dobles
El Lopes i el David estan farts de viure plegats i decideixen separar-se. Però diverses circumstàncies els porten a buscar nous companys de pis. Descobreixen que hi ha molta gent estranya corrent pel món.
Sèries
Durada: 28'
22.00
Pel·lícula: El protector
En temps de guerra, Jonah Ludovic és l'encarregat de tenir cura dels animals fins que puguin ser rescatats. En la seva comesa, manté la guerra fora dels murs del zoològic, fins que un nen de deu anys i la seva mare li demanen ajuda.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
Misfits
L'ancià jueu Friedrich Hirsch viatja de tornada al Berlín dels anys 30 per matar Hitler, però falla i els nazis fan servir una tecnologia que altera la història: Alemanya guanya la guerra i el Regne Unit actual es troba sota control nazi, de manera que els membres de la colla no es coneixen entre ells. El Seth, l'habilitat del qual per donar i treure superpoders resulta molt atractiva per als nazis, està pres.
Sèries
Durada: 49'
00.34
Misfits
Un grup de joves delinqüents obligats a treballar en un programa de servei a la comunitat són sorpresos per una tempesta elèctrica estranya que els atorga superpoders.
Sèries
Durada: 53'
01.27
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 273'