Programació La 2

Dilluns, 8 juny de 2020
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 25'
06.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.00
Página 2
Sergio del Molino, Elizabeth Duval, Manuel Barea
Espai de llibres presentat per Óscar López per al públic en general. En el programa s'entrevisten els grans escriptors del moment.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Mariposas
La Península Ibèrica disposa de més de la meitat de les espècies de papallones de tot Europa, uns 250 tipus diferents que colonitzen els hàbitats més variats, des de les muntanyes més altes a les costes, i des de zones desèrtiques a boscos frondosos.
Documentals
Durada: 55'
08.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
09.00
Muévete en casa
L'espai anima tots els ciutadans a cuidar la seva forma física des dels seus domicilis durant el temps d'aïllament pel coronavirus.
Altres
Durada: 30'
09.30
Costas de la España mediterránea
Costa del Azahar
Sèrie documental que recorre les costes de la geografia espanyola des de la Costa Brava fins a Ceuta i Melilla.
Documentals
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Emissió del reportatge Romancero sefardí 3. A més, entrevista al metge i periodista Nicolás Romero i Luis Suárez, Coordinador de Conservació de WWF Espanya.
Altres
Durada: 60'
10.55
Nacido explorador
Escocia: vikingos, frailecillos y ponis
Richard Wiese viatja en cada episodi a un país diferent per descobrir la vida silvestre, les cultures i les meravelles naturals que hi ha al planeta.
Documentals
Durada: 30'
11.25
Los jardines paraíso de Monty Don
En aquest segon episodi, Monty viatja a l'Índia, Turquia i de tornada a les Illes Britàniques. Visita un dels millors jardins paradís, el Taj Mahal.
Documentals
Durada: 60'
12.25
Mañanas de cine: El desafío del Búfalo Blanco
El 1874, un gegantí búfal blanc sembra el terror, la mort i la destrucció a Dakota. Tres homes volen donar-li caça per diferents motius.
Pel·lícules
Durada: 90'
13.55
Las recetas de Julie
Cocinando pan
Aigua, farina, llevat i una mica de sal: això és el que constitueix el menjar favorit de les nostres taules, el pa. Avui l'equip viatja per França visitant els forners de la zona i les varietats de pa. El Thierry, gran forner, amb fleca pròpia, ensenya el pa poolish i moltes més varietats.
Altres
Durada: 55'
14.50
Los muertos vivientes de Pompeya
Els 86 motlles de guix de les víctimes de Pompeia són una evidència arqueològica única al món. El professor Giancarlo Napoli és el cap de l'equip que està restaurant els motlles. Gràcies a la tecnologia més sofisticada, les víctimes de la devastadora erupció a Pompeia tornen a la vida.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Los Andes salvajes: Vida en las nubes i Lugares extraordinarios del mundo: Avui: La Selva Negra de Alemania i La cordillera de los Vosgos franceses.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou La cerveza alemana. Una historia de éxito
Documentals
Durada: 55'
19.10
Tenedor y mochila
Destino Isla Reunión
Julie i el seu equip viatgen a l'illa Reunió per descobrir la seva història i la seva personalitat. Després d'un passeig per la cua de lava que va deixar l'erupció del volcà Pitó el 2007, Julie va la trobada d'una acollidora població i la seva cuina, molt aromatitzada i no massa picant.
Documentals
Durada: 50'
20.00
Atrevidos con Nate
Arte japonés
Al Museu d'Art de Cincinnati es veu l'armadura tradicional del guerrer samurai i la seva relació amb la moda del dissenyador de renom mundial Issaye Mikaye, i el seu vestit minaret plisat. A més, s'examina la història del manga i el talent de Tezuka Osamu i Machilo Hasegawa.
Documentals
Durada: 30'
20.30
Urbanitas por el campo
Galicia: una porteña por el corazón de Galicia
El programa fa una immersió en la Galícia profunda a través d'Andrea Gigliani, jove empresària argentina que coneix com es crien els vedells que donen la millor carn d'Espanya, com és la verema heroica a la Ribera Sacra i la llet amb la qual s'elaboren les famoses maruxas de nata.
Documentals
Durada: 30'
21.00
Las casas más extraordinarias del mundo
Bajo Tierra
L'arquitecte Piers Taylor i l'actriu britànica Caroline Quentin avui visiten l'illa de Antíparros, Grècia; Vals, als Alps Suïssos; Queenstown, a Nova Zelanda i un eco-habitatge als boscos d'Amsterdam.
Documentals
Durada: 60'
22.00
Los pequeños asesinatos de Agatha Christie
Crímenes de alta costura
La Patricia és el braç dret del modista de la cèlebre casa d'alta costura Paget, però és una jove alcohòlica i psicològicament inestable. No obstant això, quan ella mateixa s'acusa d'haver apunyalat un home fins a la mort, el Laurence creu que és innocent i que hi ha algú que la manipula.
Sèries
Durada: 95'
23.35
Documentos TV
Inclou Los intérpretes
Documentals
Durada: 55'
00.30
Metrópolis
Documentamadrid 2019
El programa ofereix un recorregut per la part més experimental del festival a través de FUGAS, la secció que explora els límits del gènere en la seva recerca constant de nous llenguatges i narratives.
Altres
Durada: 30'
01.00
Pel·lícula: Un cine como tú en un país como este
Viatge als inicis de Fernando Colomo i Fernando Trueba. Les seves primeres pel·lícules van ser produïdes entre amics, rodades amb un pressupost mínim i amb l'única intenció de passar-ho bé.
Pel·lícules
Durada: 55'
01.55
Conciertos de Radio 3
León Benavente. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.25
Un planeta de volcanes
Els volcans segueixen modelant el nostre planeta i creen entorns que fan que la vida floreixi. Explorant alguns dels més actius com el Kilauea a Hawaii, l'Etna a Sicília i el Marum al Pacífic sud, es descobreixen secrets apassionants sobre l'origen i el desenvolupament de la vida a la terra.
Documentals
Durada: 55'
03.20
Tenedor y mochila
Destino Andalucía
La reputació de la cuina andalusa està ben establerta, així com la càlida benvinguda dels seus habitants. Els andalusos viuen de tapes, del seu fabulós pernil de Jabugo i especialment de la famosa Fira de Sevilla.
Documentals
Durada: 55'
04.15
Mi odisea griega
Cefalonia
Peter es capbussa en l'estil de vida local per veure l'illa a través dels ulls dels seus habitants. Coneix uns pescadors, visita un amic que té ruscs, i també visita un celler que produeix el famós vi blanc Robola.
Documentals
Durada: 40'
04.55
Caminando sobre las olas
Etapa de Poo de Llanes hasta Gijón
El Kepa visita els Bufones de Pría. Al seu pas per Ribadesella, va a veure el seu amic surfista Guillermo Alonso i després per a l'Alberg Municipal de Sebrayo.
Documentals
Durada: 30'
05.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
05.30
La aventura del saber
Emissió dels reportatges Aula 2020 i NCC Iberoamericano. A més, s'entrevista la Doctora en Filosofia Clara Ramas i el meteoròleg José Miguel Viñas.
Altres
Durada: 30'