Programació La 2

Dimarts, 26 maig de 2020
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 25'
06.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.00
80 cm
Gran Canaria
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Timbavati: El rey de la manada
A l'Àfrica, un lleó sap que la seva vida depèn del territori que posseeixi i, per tant, de l'aliment que contingui. A Sud-àfrica, el Parc Nacional Kruger és l'extensió de lleons més gran de l'Àfrica i al seu flanc occidental un mascle posseeix una parcel·la de primera classe en una zona anomenada Timbavati.
Documentals
Durada: 50'
08.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
09.00
Muévete en casa
L'espai anima tots els ciutadans a cuidar la seva forma física des dels seus domicilis durant el temps d'aïllament pel coronavirus.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aprendemos en casa
Espai que ajuda a refrescar tot el que els nens aprenen a l'escola, per formar-se mentre s'està a casa.
Altres
Durada: 120'
11.30
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
11.35
Los jardines italianos de Monty Don
Florencia
Monty Don es troba en un gran recorregut per Itàlia, aquest cop visitant jardins tant a Florència com el camp de la toscana cremada pel sol. L'espectador té l'oportunitat de veure els jardins del Renaixement, que es van crear com a obres d'art.
Documentals
Durada: 60'
12.35
Mañanas de cine: La balada de Johnny Ringo
Johnny Ringo és un pistoler perseguit a qui tots intenten matar. Després de refugiar-se al ranxo Conroy, és assetjat i moren tots els seus homes, així com els membres de la família Conroy. A partir de llavors, el Johnny decideix fugir i canviar la seva identitat per intentar sobreviure.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.05
Las recetas de Julie
Las tartas de queso
L'origen dels pastissos de formatge es remunta a l'antiga Grècia, però hi ha proves escrites de segle III d.C. de receptes similars a base de formatge fresc o mató. Generalment és una recepta dolça, però també pot ser salada i n'hi ha una gran varietat.
Altres
Durada: 55'
15.00
Japón desde el cielo
La tierra de los dioses
En aquest episodi es coneixen les regions de Chugoku i Shikoku començant per Hiroshima, una ciutat marcada pel record de l'explosió atòmica durant la Segona Guerra Mundial. Després es segueix coneixent el mar de Seto, amb les seves més de mil illes i illots per arribar a l'illa de Shikoku.
Documentals
Durada: 45'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou La guerra de las ballenas: las orcas atacan i El Ártico más salvaje: La Taiga: el bosque helado: La Taiga és el bosc més gran de la Terra; tan sols els animals més resistents aconsegueixen sobreviure al seu brutal hivern. Però, quan arriba l'estiu, aquest bosc es inhunda de vida.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Maravillas del universo: Polvo cósmico: Les estrelles neixen en una nebulosa i cremaran durant milers de milions d'anys. En morir desapareixeran amb una gran explosió en l'univers. Aquests són els orígens còsmics que converteixen l'ésser humà, com a individu, en pols còsmica. Tot, en el cosmos, és un cicle de vida i mort.
Documentals
Durada: 50'
19.00
Las recetas de Julie
Raviolis a la carta
Segons els llibres, els raviolis no són italians, sinó perses o xinesos, turcs o francesos. Hi ha mantis, gyozas japoneses, dim sum xinesos i després raviolis guisats a casa i raviolis Dauphiné. En resum, són internacionals. En aquest capítol se'n veuen diverses receptes.
Altres
Durada: 50'
19.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
20.00
Página 2
Eva Baltasar y Jorge Benítez
El programa torna amb una nova emissió plena de bona literatura i interessants novetats editorials. Per començar, Óscar López s'asseu al costat d'Eva Baltasar per parlar de Boulder, una història d'amor entre dues dones en els exòtics escenaris de Chiloé i Islàndia. També xerra amb el periodista Jorge Benítez, un apassionat del escacs que acaba de publicar Nieve negra, un excel·lent assaig sobre aquest gran joc de taula. A més, el programa estrena una nova sèrie de reportatges, El Podcast, centrada en analitzar com ha canviat el món dels llibres en aquests darrers vint anys, és a dir, des que es va inaugurar el nou mil·lenni.
Altres
Durada: 35'
20.35
La gran escapada italiana de Jamie
Amalfi
Jamie complirà trenta anys i vol celebrar-ho visitant la costa d'Amalfi. Convida a la seva festa a tota la gent amb la que ha tractat a Itàlia perquè vegin els seus progressos i el que ha après d'ells.
Altres
Durada: 25'
21.00
Los jardines franceses de Monty Don
El huerto gourmet
Monty Don està en un mercat d'Aix en Provence, ja que un terç dels francesos compren la fruita i verdures als mercats ambulants. El francès sent afecció als productes locals i la nostra història comença des dels Monestirs Medials fins a les actuals petites explotacions del món rural.
Documentals
Durada: 60'
22.00
Días de cine clásico: El puente sobre el río Kwai
Durant la Segona Guerra Mundial, un grup de presoners britànics és obligat pels seus guardians japonesos a construir un pont. Els oficials, capitanejats pel seu flegmàtic coronel, s'oposen a qualsevol imposició que violi les convencions sobre les condicions dels presoners de guerra.
Pel·lícules
Durada: 160'
00.40
Cachitos de hierro y cromo
Sporting Music Club
El programa pretén descobrir els punts d'unió entre aquests universos que mouen masses i és que està científicament comprovat que amb la música adequada es milloren els resultats i el rendiment.
Documentals
Durada: 60'
01.40
Conciertos de Radio 3
Sinead O'Connor. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 35'
02.15
Documenta2
Inclou Maravillas del universo: Destino: Els efectes del temps s'observen constantment en l'entorn. I sempre es viatja des del passat cap al futur a causa de la fletxa del temps, que impulsa el canvi en una sola direcció i és essencial que ho faci així.
Documentals
Durada: 45'
03.00
Los jardines franceses de Monty Don
Jardines de poder y pasión
En aquesta ocasió, es visiten els dissenys d'André Li Nôtre jardiner del rei Lluís XIV.
Documentals
Durada: 60'
04.00
Las recetas de Julie
La cocina de aprovechamiento
Res es perd, tot es transforma: aquesta màxima científica de Lavoisier, químic, filòsof i economista francès de segle XVIII, s'aplica tant a la química com a les ciències culinàries. Avui es mostren receptes originals per aprofitar al màxim tots els productes que sobren en cuinar.
Altres
Durada: 50'
04.50
Ganadores del mundo natural
El planeta de los primates
Són intel·ligents, acrobàtics, adaptables, afectuosos, i poden suportar climes extrems. Alguns viuen entre els humans i poden comportar tan malament com ells. Un munt de guanyadors del món natural a la nostra terra, que és el planeta dels primats.
Documentals
Durada: 50'
05.40
Documenta2
Inclou El color: el espectro de la ciencia: Más alla del arcoiris: Els colors que els humans veuen són només una petita part del que hi ha allà fora. En aquest episodi, Helen Czerski apropa l'espectador al món dels colors invisibles: colors que els ulls humans no poden veure, però que avui estan amplificant les fronteres de la ciència i de la medicina.
Documentals
Durada: 20'