Programació La 2

Dissabte, 28 març de 2020
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 80'
07.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Gala lírica. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Esta vida salvaje
Una família jove es muda a Samburu, a Kenya, per dirigir un campament de safari per primera vegada.
Documentals
Durada: 85'
11.00
La vida secreta del zoo
Chester Zoo és la llar de més de 20.000 animals de més de 500 espècies, dona feina a 700 persones i acull 1,4 milions de visitants cada any. Aquest espai mostra la intensa vida del zoo quan no hi ha ningú al davant.
Documentals
Durada: 45'
11.45
Destinos clásicos
De Viena a Salzburgo
Programa que es trasllada a les ciutats més belles d'Europa per conèixer les vides i les èpoques dels grans compositors clàssics.
Documentals
Durada: 30'
12.15
Las delicias del Mediterráneo
Chioggia
Aventura culinària per la Mediterrània, per llocs històrics de les costes d'Itàlia, Grècia, Turquia i França per conèixer receptes de la seva cuina tradicional.
Documentals
Durada: 25'
12.40
El hombre y la Tierra: serie venezolana
Avui: La selva virgen venezolana y Los yanomamos, un pueblo de la selva.
Documentals
Durada: 55'
13.35
Abierto por obras
Documental que explora el procés de restauració de la Catedral de Santa Maria de Vitòria-Gasteiz.
Documentals
Durada: 60'
14.35
Escala humana
Tierra, aire, vida
Els materials de construcció que es feien servir habitualment en el passat tornen a ser una bona alternativa. Materials naturals com la terra, aplicant la tecnologia i els coneixements actuals, fan que sigui possible fer habitatges i edificis més respectuosos i saludables.
Altres
Durada: 30'
15.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El Chaplin africano i Leopardos al acecho en la oscuridad
Documentals
Durada: 105'
18.05
Senderos del mundo
L'embassament d'Alqueva, situat entre l'Alentejo portuguès i Badajoz, és el punt de partida de la nova ruta d'Amador. Mentrestant, Ana prova la seva resistència a la bici a la Serranía de Ronda, i Juan i Migas han dissenyat un viatge sensacional per Noruega, un dels països més bonics del Vell Continent.
Documentals
Durada: 60'
19.05
Guardianes del patrimonio
Operación Chavín
Les seves activitats delictives van passar desapercebudes en el petit poble de La Rioja de Jubera, però no per a la Policia Nacional, que el 2008 detenia una parella acusada de traficar amb obres d'art precolombines portades de Sud-amèrica.
Documentals
Durada: 30'
19.35
El Nilo: 5000 años de historia
Aigua amunt del Nil, en una embarcació tradicional, la historiadora anglesa Bettany Hughes inicia un viatge de gairebé 1450 km a través de cinc mil anys de la història d'Egipte. Des del Caire fins a Sudan, la sèrie mostra llocs emblemàtics i revela secrets d'aquesta civilització sorprenent.
Documentals
Durada: 45'
20.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
20.35
El origen de la mafia. Nueva York
Inclou La formación de Lucky Luciano i Igualdad de oportunidades: Durant la Prohibició, Charles Lucky Luciano guanya poder a l'inframón de Nova York, però l'assassinat d'Arnold Rothstein llança la multitud al caos. Salvatore Maranzano i Joe Masseria inicien una guerra de la màfia, i el Luciano planeja matar els dos magnats.
Documentals
Durada: 85'
22.00
El cine de La 2: Nombre de mujer
A l'inici de l'estiu una mare soltera, Nina Martini, aconsegueix una feina temporal a la residència d'avis Barrata, i s'hi muda amb la seva filla Caterina. Haver trobat aquesta feina és un alleujament per a ella ja que significa poder gaudir d'una atmosfera tranquil·la, acompanyada de trenta companyes, algunes italianes, però majoritàriament estrangeres. No obstant això, aviat descobreix el secret més ben guardat del seu cap, Marc Torri: una xarxa organitzada destinada a satisfer favors sexuals.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.30
La noche temática
Inclou Robert Doisneau: A través de la lente i Harry Benson: Dispara primero
Documentals
Durada: 230'
03.20
Guggenheim
Programa divulgatiu sobre les activitats del Museu Guggenheim.
Documentals
Durada: 35'
03.55
Las leyes de la guerra
Actualment en els conflictes armats intervenen més mercenaris i es duen a terme accions terroristes que ignoren les lleis humanitàries. Això desequilibra les accions dels exèrcits dels estats.
Documentals
Durada: 50'
04.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'