Programació La 2

Dimecres, 24 abril de 2019
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Parques nacionales norteamericanos
Las montañas Great Smoky
Un recorregut pels parcs nacionals més impressionants de l'Amèrica del Nord.
Documentals
Durada: 50'
08.50
Ver la ciencia
Micro algas depuradoras
Posar la ciència en imatges i fer-la comprensible per a tots els públics és l'objectiu d'aquesta sèrie de curts documentals que mostra descobriments de primera línia en tots els camps científics i els seus protagonistes.
Documentals
Durada: 5'
08.55
Turismo rural en el mundo
Islas Canarias. El Hierro, La Gomera y La Palma
Un repàs a la història, la gastronomia i les ofertes d'oci en entorns rurals de diferents i atractives destinacions internacionals.
Documentals
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 65'
11.00
Documenta2
Inclou Animales irresistibles
Documentals
Durada: 60'
12.00
Mañanas de cine: El gran McLintock
El senyor McLintock, un gran terratinent rondinaire però generós, rep la visita de la seva dona, una dona de temperament fort, que se'n va anar a viure a Nova York perquè no podia suportar l'estil de vida del seu marit.
Pel·lícules
Durada: 120'
14.00
Extrañas maravillas del mundo
Avui es parla de la formació de fenòmens estranys de la natura com la sobtada onada gegant i aïllada a Austràlia i un tsunami de boira que sorgeix del no-res al llac Michigan.
Documentals
Durada: 55'
14.55
Los viajes mortales de los apóstoles
Mensajeros al Oeste
El llibre dels Fets Apòcrifs de la Bíblia narra la presència de l'apòstol Andreu a Pentecosta i de Pere com el líder de la naixent fe cristiana. La llegenda diu que Jaume el Major va assumir la missió d'arribar a l'extrem occidental del món conegut.
Documentals
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou El reino salvaje: El ejército de la oscuridad i Parques nacionales norteamericanos: Yellowstone: El Parc Nacional de Yellowstone va ser el primer parc nacional de món i dels Estats Units. És famós per la seva diversitat en fauna i els seus fenòmens geotèrmics, especialment l'Old Faithful Geyser, una de les seves atraccions més populars.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou El mundo bajo tus pies: El movimiento: Dallas Campbell explora com el que succeeix sota terra manté el país en moviment. S'endinsa en el passat per descobrir com oleoductes, rails i dissenys d'un altre moment estan sent utilitzats ara. Passejar ara per Londres, sabent això, serà diferent.
Documentals
Durada: 55'
19.05
Las recetas de Julie
La región Messin
La Julie és a la regió de Messin, capital de Lorena, a Metz, on hi ha paisatges industrials i diferents.
Altres
Durada: 55'
20.00
Cartas en el tiempo
Palabras de ciencia
En aquest primer capítol es seleccionen dues cartes científiques. La primera és de l'expedició espanyola al Perú el 1777, i la segona és del Nobel Ramón y Cajal al seu deixeble Lortente de Nó, el 1926. (Estrena de la nova temporada.)
Documentals
Durada: 30'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Construcciones ecológicas
Construir juntos
Per a algunes persones, viure junts és viure millor. És per això que estan sorgint tipus d'habitatges col·lectius i cooperatives que fomenten les relacions interpersonals. Se'n veu un exemple a Ginebra, Suïssa.
Documentals
Durada: 25'
21.25
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 35'
22.00
Días de cine clásico: Adivina quién viene a cenar
Joanna Drayton torna a casa dels pares i posa fi, inesperadament, a les seves vacances a Hawaii. L'acompanya el doctor John Prentice, un jove metge de raça negra que ha conegut durant el viatge i amb qui pensa casar-se.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Pel·lícula: Miguel y William
Leonor de Vibero, filla d'un comerciant espanyol instal·lat a Anglaterra, ha d'abandonar Londres i tornar a Castella per casar-se amb un duc vidu molt ric i poderós. A la ciutat anglesa deixa un amant desolat, William Shakespeare, un autor de comèdies prometedor.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.25
Conciertos de Radio 3
Eva Ryjlen. La que va ser integrant del duo Idealipsticks, Eva Ryjlen, s'ha llançat a l'arena en solitari amb Violencia posmoderna. I aquesta nova pell li ha anat de meravella.
Altres
Durada: 30'
01.55
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 30'
02.25
Documenta2
Inclou El mundo bajo tus pies: Construyendo Gran Bretaña: Gran Bretanya és una terra de camps i boscos, de muntanyes i gratacels, però també és una terra amb secrets que només és possible descobrir des de baix.
Documentals
Durada: 55'
03.20
Construcciones ecológicas
La tierra del porvenir
Al Marroc s'hi ha construït un hotel ecològic, l'Atlas Kasbah, que ha canviat la mentalitat de tota la regió. Poques destinacions turístiques poden presumir de ser respectuoses amb el medi ambient i afavorir el descobriment de la cultura autòctona, la berber.
Documentals
Durada: 25'
03.45
Extrañas maravillas del mundo
La naturalesa està plena de fenòmens inesperats, inexplicables i difícils de capturar amb càmeres. Aquesta sèrie documental intenta explicar els successos més sorprenents que tenen lloc a la Terra.
Documentals
Durada: 50'
04.35
El reino salvaje
La reina del norte
Dues mares lleones dirigeixen el ramat del nord, la Satau i la seva germana. Els seus reis consorts fa molt temps que van desertar de la família de la Satau per dirigir-se al Gran Pantà del Sud, atrets per les seves abundants preses i per la seva astuta reina, la Matsui.
Documentals
Durada: 50'
05.25
El Quijote desde la platea
Documental sobre la presència del Quixot al cinema i altres espectacles mediàtics.
Documentals
Durada: 35'