Programació La 2

Dimarts, 14 juliol de 2020
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.05
Atleta gourmet
Valle del Tiétar
El xef guipuscoà Iñigo Urrechu recorre la geografia nacional per conèixer els secrets de la cuina tradicional, fent les dues coses que més li agraden, cuinar i córrer.
Documentals
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Metamorfosis
Tots els insectes experimenten diverses formes. Cada un d'ells travessa una violenta transformació per donar pas a un nou ésser. La seva metamorfosi és el moment més important de la seva vida.
Documentals
Durada: 50'
08.45
¡Qué animal!
Bardenas Reales, Navarra
Un viatge als racons més icònics d'Espanya per descobrir els misteris de la fauna i la flora autòctones.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Reportero de la historia
El director de dóna a conèixer el que ha passat a Espanya entre el segle XV i el segle XX.
Documentals
Durada: 35'
09.50
Factomanía
Aquest programa barreja aprenentatge, diversió, bromes, animació i experiments absurds.
Documentals
Durada: 45'
10.35
Documenta2
Inclou Danza de los gigantes: la magia de los Sanfermines
Documentals
Durada: 60'
11.35
Construcciones ecológicas
Inclou Ecologistas de la tierra i Eco-viviendas de reciclaje: Hi ha qui ha construït habitatges amb materials reciclats i en el programa s'observen alguns exemples a Gran Bretanya, Califòrnia o l'illa de Creta.
Documentals
Durada: 55'
12.30
Mañanas de cine: El hombre que mató a Billy el niñ
Billy el nen, després de convertir-se en malfactor, és perseguit pel xèrif Pat Garrett. El Billy li promet respectar la llei i portar una vida honrada, cosa que no és gens fàcil.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.05
La escapada italiana de Gino
Inclou Gragnano i Altamura y Basilicata: Avui Gino convida a visitar dues de les localitats més extraordinàries de Pulla: Altamura, ciutat amb una notòria fama d'elaborar el pa més deliciós d'Itàlia, i Basilicata, lloc en el qual prova els plats tradicionals de la humil però exquisida cuina local.
Documentals
Durada: 45'
14.50
Cielos abiertos
Túnez
Tot i ser el país més petit del Magrib, Tunísia pot presumir d'una cultura rica i antiga. La identitat del país roman en elements immutables a través del temps: la història, les tradicions, el patrimoni. Aquests són un tresor que els tunisians s'esforcen a tenir cura i donar a conèixer.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar edición verano
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes en diferents proves visuals, musicals i de lletres.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Territorios del monzón: La población del monzón i Mascotas: Criaturas juguetonas: Amb una fotografia sorprenent, l'espai explora el costat salvatge de les mascotes més juganeres. Descobreix per què als hàmsters els encanta córrer en una roda, com els gossos recullen les regles del ramat i com els gatets aprenen a ser caçadors solitaris.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Operación fiebre del oro: Pasos de montaña
Documentals
Durada: 55'
19.10
La escapada italiana de Gino: islas al sol
Inclou Cerdeña (III) i Sicilia (I): Gino inicia el seu viatge a Sicília, l'illa del volcà Etna. Les seves erupcions han configurat les terres d'aquesta illa i han donat lloc a un vi, una fruita i unes hortalisses de gran qualitat.
Documentals
Durada: 45'
19.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
20.05
Paraísos cercanos
Turquía: puente de sabiduria
Des de l'Antiguitat del territori que avui es coneix com Turquia va ser escenari de glorificades èpiques que els cants de la literatura oral van transmetre de generació en generació germinant la gran civilització mediterrània.
Documentals
Durada: 60'
21.05
Construcciones ecológicas
Inclou La eco-construcción eólica i Eco-construcciones económicas: L'estalvi energètic és un dels elements a perseguir, i per aconseguir-ho no cal fer una gran inversió. En aquesta ocasió es visita una casa bioclimàtica en un poble de França.
Documentals
Durada: 55'
22.00
Días de cine clásico: Cantando bajo la lluvia
Cathy Seldon és una aspirant a actriu i Don Lockwood és un ídol del cinema mut. Fins que no es coneixen, el Don no s'adona que la necessita. Amb la irrupció del cinema sonor, ell vol explotar el gènere musical i vol comptar amb ella com a actriu principal. Tanmateix, Lina Lamont, la diva del cinema mut, s'interposa entre tots dos.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
Cachitos de hierro y cromo
Inclou Danzad, danzad i Ritmo de la noche: Es dedica aquest capítol exclusivament a totes aquestes cançons dissenyades per la gresca i la ballaruga que han sacsejat discopubs i xiringuitos d'Espanya.
Documentals
Durada: 125'
01.45
Festivales de verano
54º Heineken Jazzaldia: Elkano Browning Cream.
Altres
Durada: 75'
03.00
Dentro de la fábrica
Zapatos
Gregg s'uneix a la línia de producció d'una fàbrica de calçat esportiu on es produeixen dos mil parells de sabatilles a el dia. Al seu torn, Cherry visita una fàbrica de sabatilles de ballet per ensenyar el procés de fabricació, i Ruth explica com es van inventar les sabatilles esportives.
Documentals
Durada: 60'
04.00
Documenta2
Inclou El cerebro con David Eagleman: ¿Quienes seremos?: Al llarg dels últims cent mil anys, l'espècie humana ha fet un llarg viatge gràcies al cervell. L'ésser humà es dirigeix cap a un canvi fonamental entre el cos, el cervell i el món exterior, ja que està fusionant la seva biologia amb la seva tecnologia, i això determinarà la seva identitat.
Documentals
Durada: 50'
04.50
Construcciones ecológicas
Avui: Eco-viviendas modelo i La eco-construcción solar.
Documentals
Durada: 50'
05.40
La escapada italiana de Gino: islas al sol
Cerdeña I y II
Gino D'Acampo se'n va de gira per la terra del seu naixement, Itàlia. Durant les seves visites mostra les diferents receptes de la zona utilitzant productes locals.
Altres
Durada: 20'