Programació La 1

Dissabte, 30 maig de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'
08.45
MasterChef
Els aspirants mostren la seva cara més competitiva robant 10 ingredients als seus companys. Poden agafar un, dos o tots els productes a un mateix contrincant. Félix Gómez, finalista de la quarta edició de MasterChef Celebrity, cuina amb els ingredients que Samantha Vallejo-Nágera li deixa a la cistella. Més tard, al Centre d'Alt Rendiment de Madrid els concursants rendeixen un homenatge a tots els esportistes d'elit. Saül Craviotto, guanyador de la segona edició de MasterChef Celebrity, els proposa un menú que han de servir a 110 esportistes olímpics. A més, el jurat brinda una segona oportunitat a un expulsat o expulsada a l'anhelada repesca. Finalment, a la prova d'eliminació, els davantals negres reprodueixen unes espectaculars postres d'Alejandra Rivas, que ha fet realitat el seu somni amb Rocambolesc.
Altres
Durada: 195'
12.00
Viaje al centro de la tele
Los llenapistas
Un divertit viatge musical pels grans temes que han omplert les pistes de ball.
Altres
Durada: 60'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Masuria
La Sabine ha perdut la feina en un banc i, obligada per la necessitat, viatja a Polònia amb la intenció de vendre una granja que va comprar el seu pare abans de morir. Allà la rep Marek Kowalski, arrendatari de la granja, que fa tots els possibles perquè la Sabine canviï d'idea.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: El galope salvaje
Stella Davis és una vídua que salva el seu ranxo treballant amb convictes per rehabilitar una manada de cavalls salvatges que vaguen per la seva propietat. A més, ha de lluitar contra els prejudicis, l'avarícia, la burocràcia i la vanitat de Meredith Parish, que vol quedar-se amb el ranxo de la Stella.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.05
Cine de barrio: Esta que lo es...
Una noia no pot casar-se el dia de la seva boda perquè el seu promès, bomber, ha d'acudir a un incendi. Furiosa, la noia se'n va del poble fent autoestop i és recollida pel Carlos, que acaba de robar un banc.
Pel·lícules
Durada: 85'
20.30
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
21.45
Informe semanal
Inclou Economía en suspense i La lista rusa: Els professionals de la salut russa estan elaborant la seva pròpia llista de la memòria, perquè desconfien de les xifres oficials. Per a aquest reportatge, l'equip de la corresponsalia a Moscou ha viatjat fins a Sant Petersburg, un dels focus més greus de la pandèmia. Els sanitaris critiquen errors d'organització i falta de mitjans de protecció. El govern presumeix de test massius i respiradors de fabricació pròpia, tot i que la seva qualitat i fiabilitat estan en dubte.
Altres
Durada: 30'
22.15
Pel·lícula: Siempre a mi lado
Charlie St. Cloud és un jove apassionat de la vela. La seva mare, la Claire, i el seu germà petit, el Sam, l'adoren. Just ha acabat l'institut, ha aconseguit una beca per a la prestigiosa Universitat de Stanford i aviat deixarà l'adormit poblet costaner on va néixer i va créixer. Però el brillant futur del Charlie es veu truncat inesperadament per culpa d'una tragèdia que s'endurà els seus somnis. Tots dos germans es veuen involucrats en un accident de cotxe. Convençuts que moriran, el Charlie jura al Sam que mai no el deixarà, però la intervenció de l'infermer Florio Ferrente torna la vida al Charlie. Per desgràcia, el Sam mor.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.50
Pel·lícula: La cosa más dulce
L'atractiva Christina Walters coneix una nit un noi que sembla la seva meitat, el Pete. Al matí següent, la Christina s'assabenta que el Pete ha deixat la ciutat, per la qual cosa decideix sortir a buscar-lo amb la seva millor amiga, la Courtney.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.10
Pel·lícula: Dulce venganza
Després de despertar-se i descobrir que ha estat sotmès a una cirurgia de canvi de sexe, un assassí busca el metge responsable.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'