Programació La 1

Divendres, 14 agost de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Ternera gallega
Avui Javier Peña visita Aldea de Abaixo, a Santiago de Compostel·la, per conèixer de prop la famosíssima vedella de raça rossa gallega. Les receptes que preparen avui el xef i Tamara Falcó són d'una banda filet d'illana amb chutney i chimichurri i de l'altra, lluç a la gallega. I el convidat, en aquesta ocasió, és el cantant Manuel de Café Quijano.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
L'Adela segueix disposada a esbrinar què amaga l'Ágata i contracta el Julián com a ajudant a la floristeria. Paral·lelament, la Celia envia un missatge a El Hombre Tranquilo confessant qui és realment i el Jorge està a punt de llegir-lo, però acaba esborrant el perfil. El Germán, per la seva banda, se sent molt culpable després d'anar-se'n al llit amb el transportista. A través d'ell, descobreix que l'Elías va ser qui va provocar la vaga. Mentrestant, la Valeria reconeix davant el Jesús que no vol jubilar-se, i la Lorena li proposa ser comercial del bar, aconseguint més serveis de càtering per al Jorge. D'altra banda, la Carmen segueix sense acceptar les crítiques, i el Nicolás, juntament amb l'Adela i la Cristina, es planteja fer alguna cosa perquè la dona entri en raó.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
La Merche i l'Aitana es preparen per marxar a Sant Sebastià, acomiadant-se del Bremón i la Nacha. Paral·lelament, a Algesires, l'Alicia i el Toni segueixen la furgoneta amb el carregament de dones de Vlado Khan. L'Espe, per la seva banda, demostra a la Diana que és la seva filla mostrant-li el test d'ADN. Mentrestant, l'Andrés atia el Rojo a matar el Mateo, però el proxeneta el sorprèn amb un canvi de plans radical que posarà fi a tots els seus problemes.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
La Genoveva demana perdó al Felipe per carta, però ell decideix ignorar la seva dona. Paral·lelament, el Jose i l'Alodia estan preocupats pel creixent interès de la Rosina i la Susana per la seva vida després de la mort de la Bellita. Mentrestant, les veïnes estan contrariades per la notícia que el restaurant tancarà a les tardes. L'Antoñito, per la seva banda, es mostra especialment afalagador i afectuós amb la Lolita, i això escata la dona. Finalment, el Méndez informa el Felipe que la Genoveva ha demanat un indult al rei.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Los pitufos: la aldea escondida
Un mapa misteriós porta la Barrufeta i els seus millors amics, el Barrufet Filòsof, el Barrufet Maldestre i el Barrufet Forçut, a una cursa emocionant i intrigant a través del Bosc Prohibit, ple de criatures màgiques, per trobar el misteriós llogaret amagat abans que ho faci el malvat bruixot Gargamel. Embarcats en un viatge trepidant ple d'acció i perill, estan a punt de descobrir un dels secrets més importants de la història dels barrufets.
Pel·lícules
Durada: 80'
23.25
Pel·lícula: Se montó la gorda
El Peter, advocat, encara està enamorat de l'exdona i no entén per què el va deixar. Tanmateix, intenta continuar endavant i lliga per internet amb la Charlene, una advocada intel·ligent i explosiva que, al contrari del que semblava, resulta ser una noia molt problemàtica.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.05
El caso. Crónica de sucesos
El asesino de la mirilla
Apareix el cos sense vida d'una dona al barri de Salamanca. La Clara i el Jesús investiguen el cas però es troben amb més hermetisme del que és habitual per part de la policia. Mentrestant, en la redacció, l'arribada del Blas, el fill de la Paloma, causa tensió entre la Paloma i el Rodrigo, perquè el director no està acostumat a conviure amb un nen.
Sèries
Durada: 80'
02.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'