Programació La 1

Dijous, 13 agost de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Anchoa de Santoña
Al programa d'avui, el xef Peña es trasllada a Cantàbria, concretament a Santoña. per veure de prop el procés de les seves famoses anxoves. I com sempre, Tamara i Peña preparen dos plats, en aquest cas endívies rostides amb pebrot vermell rostit i anxoves, i risotto de remolatxa amb formatge galmesà. Finalment, el convidat d'aquest episodi és Quico Taronjí.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
L'Elías i l'Ágata semblen feliços i al capdavant del negoci, però el Julián reapareix per demanar-li més diners a ella. Paral·lelament, a la Celia cada vegada i agrada més el seu flirt cibernètic, però el Jorge decideix posar fi a la relació virtual. La Rosa, per la seva banda, explica a la Noa que ha començat una relació amb l'Alberto. Mentrestant, la Valeria s'assabenta de la pitjor manera que el Jorge no sap com deslliurar-se'n al bar. Finalment, el Germán aconsella a la Carla que doni una nova oportunitat al Samuel.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
La Merche i l'Aitana es preparen per marxar a Sant Sebastià, acomiadant-se del Bremón i la Nacha. Paral·lelament, a Algesires, l'Alicia i el Toni segueixen la furgoneta amb el carregament de dones de Vlado Khan. L'Espe, per la seva banda, demostra a la Diana que és la seva filla mostrant-li el test d'ADN. Mentrestant, l'Andrés atia el Rojo a matar el Mateo, però el proxeneta el sorprèn amb un canvi de plans radical que posarà fi a tots els seus problemes.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
Les activitats del Roberto i la Sabina no passen desapercebudes als veïns del barri i estan a punt de ser caçats pel serè. Paral·lelament, ocupat amb els estudis de la seva tesi, el Miguel s'allunya sense voler-ho de l'Anabel. La Genoveva, per la seva banda, comença a reconciliar-se amb les seves conveïnes des de la presó. La Susana, al seu torn, accepta les seves disculpes després del mal tracte que li va dispensar la senyora a la presó, però la Casilda no està disposada a perdonar.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Atrapada
El Joe i els seus dos socis, experts a fer xantatge a famílies riques, creuen que tenen un pla infalible per aconseguir 250.000 dòlars: segrestar una nena de 6 anys durant un dia i cobrar aquesta suma pel rescat. No obstant això, aquesta vegada s'han equivocat de família, ja que els pares de la nena, Will i Karen Jennings, estan decidits a fer el que sigui per recuperar la seva filla.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
This Is Us
Tres frases
Emissió dels capítols El gran día i Tres frases.
Sèries
Durada: 85'
01.10
Citas
La Blanca vol dir-li al Martín que està embarassada, encara que no sap com reaccionarà. Mentrestant, el David manté l'esperança de trobar l'amor de la seva vida i queda amb la Bàrbara, una dona totalment diferent.
Sèries
Durada: 45'
01.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 245'