Programació La 1

Divendres, 17 juliol de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 85'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat. (Últim programa de la temporada.)
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
La trucha de Riofrío
Javier Peña visita avui la localitat de Riofrío, a Granada, per conèixer de prop la seva famosa truita. A més, Tamara i el xef delecten l'espectador amb una papillota de truita amb tapenade verd, a més d'un curri vermell de pollastre thai. En aquesta ocasió, els convidats són el Langui i Jesús Vidal.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
El Jorge rebutja l'oferta de l'Elías per fer-se càrrec del Bar Central. Paral·lelament, la Rosa no aconsegueix esbrinar si el Nacho recorda alguna cosa de l'accident. La Noa, superada per la tensió, decideix confessar a la policia que va ser ella qui el va empènyer. Mentre la Celia busca inspiració per escriure la seva novel·la, el David descobreix que el Nacho ha despertat. Posteriorment, el Paolo s'assabenta que la Carmen pensa presentar-se a presidenta de l'Associació de Comerciants, i proposa a la Cristina disputar-li la presidència.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Mateo continua sense recordar qui li va disparar, i la Verónica el pressiona perquè recuperi la memòria amb la intenció d'exculpar el Toni. Paral·lelament, l'Espe torna interrogar el Quintero i aquest li explica que la Diana va perdre un nadó sent molt jove. Mentrestant, el Rojo reconeix a la Leonor que va conèixer el Vlado a la presó, però nega que sigui el seu soci. Finalment, el Karim i la Merche es reuneixen amb el Darko per tancar la compravenda d'armes.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
L'Aurelio lliura una carta del seu pare al Marcos i espera una resposta immediata per part seva. Paral·lelament, el Miguel troba l'Anabel en companyia de la Natalia al carrer, i la Bacigalupe nega davant de la seva amiga tenir una relació amb l'Olmedo. Més tard, els germans Quesada fan el balanç dels primers moviments contra els Bacigalupe. Mentrestant, el Santiago es cola a casa dels Domínguez, que és buida des que van marxar a l'Argentina. El Felipe, per la seva banda, vol reprendre la seva feina, però la Genoveva el convenç per anar a poc a poc. Finalment, el Servando apareix amb un vistós cartell per convèncer el Jacinto de rellançar la seva carrera de cantant.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Warcraft. El origen
El pacífic regne d'Azeroth està a punt d'entrar en guerra per enfrontar-se a uns terribles invasors: orcs guerrers que han deixat el seu món destruït per colonitzar-ne un altre. Quan s'obre un portal que connecta tots dos mons, un exèrcit s'enfronta a la destrucció, i l'altre, a l'extinció. Dos herois, un a cada bàndol, estan a punt de xocar en un enfrontament que canvia el destí de la seva família, el seu poble i la seva llar. Així comença una espectacular saga de poder i sacrifici on es descobreixen les nombroses cares de la guerra i on cadascú lluita pel que és seu.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.55
Pel·lícula: Underworld: Guerras de sangre
La vampira dels Death Dealers, la Selene, al costat del seu únic aliat, el David, i el seu pare, ha de posar fi a l'eterna guerra entre els homes llop i els vampirs, encara que això signifiqui un últim sacrifici.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.15
El caso. Crónica de sucesos
El crimen del estilete
El cap de Protocol de l'Ajuntament, Jacinto Albiol, és assassinat a les portes de casa davant de la seva dona. El Jesús i la Clara són enviats per escriure sobre el cas i les seves investigacions els porten a sospitar que l'assassinat té relació amb un altre ocorregut feia diversos anys. L'autor del primer cas està internat en un psiquiàtric.
Sèries
Durada: 80'
02.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'