Programació La 1

Dimarts, 7 juliol de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 85'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Avui el xef Javier Peña visita Pedrajas de San Esteban, a la província de Valladolid, poble famós pel seu formatge d'ovella conegut com pota de mul. A més, Tamara Falcó i Peña cuinen tàrtar de vedella amb formatge blau i pota de mul amb cherry. I el convidat d'avui és Ricardo Díaz, xef.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
La Rosa pateix una agressió a la pizzeria. Paral·lelament, el Germán acapara els preparatius del funeral del Gonzalo, i el Jesús i la Carmen han muntat dues festes d'aniversari diferents a la Valeria. La Carla, per la seva banda, muntarà el seu lloc de cupcakes i, si el Samuel aconsegueix fer-se amb la gerència del mercat, se n'aniran a viure junts. Mentrestant, l'Elías dimiteix com a president de l'Associació de Comerciants, i la Noa menteix al cap de la xarxa de pedofília dient que no és veritat que el seu pare fos qui va denunciar el psiquiatre.
Sèries
Durada: 25'
16.55
Servir y proteger
Commoció a la comissaria davant la marxa del Toni a jutjats i el dictat de presó provisional. Mentrestant, el perillós mafiós Vlado Khan surt de la presó amb intenció d'instal·lar-se a Districte Sud i associar-se amb el Rojo.
Sèries
Durada: 25'
17.20
Acacias 38
La Felicia descobreix que mig barri està al corrent de les seves noces a través de l'Anabel. Paral·lelament, els veïns segueixen especulant sobre l'actuació de la Bellita i qüestionen el seu vestuari i repertori, cosa que fa que la cantant se senti insegura. Després de la notícia de l'entrevista, l'Antoñito està molt nerviós i molt preocupat per la seva imatge i la de la Lolita. Abans de marxar a París, la Maite demana a la Camino que s'acomiadi de la seva mare. Mentrestant, el Ramón dona al Felipe una versió edulcorada del seu matrimoni amb la Genoveva. La Genoveva, per la seva banda, es tensa al veure el Felipe i la Laura parlant al carrer.
Sèries
Durada: 55'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
José Andrés. Cocina frente a la pandemia
El reportatge, conduït per la periodista Alejandra Andrade, retrata el treball que està realitzant a Espanya l'ONG World Central Kitchen, creada pel prestigiós cuiner José Andrés per fer front a les cues de la fam que ha deixat a Espanya el coronavirus. Un viatge que dona veu a les famílies més vulnerables davant la pandèmia. José Andrés recorre el seu país natal per supervisar sobre el terreny la tasca humanitària que està desenvolupant la seva ONG. El xef reparteix menjar, parla amb la gent que espera a les cues i dona les gràcies a centenars de cuiners i més de 5.000 voluntaris que s'estan deixant la pell per combatre la fam.
Altres
Durada: 60'
23.05
Comando al sol
Els reporters es calcen les botes per recórrer tres joies desconegudes d'interior. Primer es visita la Florència espanyola; Úbeda i Baeza, dues ciutats Patrimoni de la Humanitat, que obren les portes dels seus tresors arquitectònics renaixentistes. Seguidament, la brúixola del programa gira a l'oest per recalar a la Gola dels Inferns, a Càceres, els salts d'aigua i les cascades del qual són un dels punts de la major costa d'aigua dolça d'Espanya. Finalment, el programa es desplaça fins on neix el riu Mundo, de 215 metres de caiguda. És un dels fenòmens naturals més bells de país, ja que la seva meravellosa cascada i la rebentada són un espectacle únic que neix a l'interior d'una cova.
Altres
Durada: 65'
00.10
Españoles en el mundo
Inclou Moravia, República Checa i Florianópolis, Brasil: Avui es viatja fins al paradís del surf, Florianópolis, a l'estat de Santa Catarina al sud del Brasil. Es coneix el llegat espanyol en aquestes terres amb la Noelia, l'Alex, el Rubén, el Diego i la família Núñez al complet.
Altres
Durada: 115'
02.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'