Programació La 1

Dilluns, 8 juny de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 85'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Comerse el mundo
Bari, Italia
El cuiner Javier Peña recorre diversos països mostrant la seva diversitat gastronòmica.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
La Celia segueix en xoc després del segrest del David i la incomunicació amb el Velasco, però convenç l'Elías, el Jorge i el Germán que no contactin amb la policia. Paral·lelament, es confirma l'aparició del cos del Javier. L'Elías i el Jorge decideixen amagar-ho a la Celia i el Germán, però l'Adela creu convenient donar la cara davant el Germán i explicar-l'hi. La Rosa, per la seva banda, està convençuda que el Nacho pot haver-se suïcidat, malgrat que l'Adela, la Noa i la Lorena creuen que és una estratègia més. Finalment, les esperances de l'Adela amb el seu germà Gonzalo s'esvaeixen a l'assabentar-se que ha tornat a mentir.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Nico accepta la proposta de treball del Quintero per ser cambrer del Moonlight, però el Rojo impedeix que se'n vagi del seu costat. Paral·lelament, el Karim lliura la documentació necessària al Hassan per perpetrar el robatori a l'armeria, però sembla que això no serà suficient. La Paula, per la seva banda, s'enfronta al Toni a comissaria i la Miralles els posa ferms. Finalment, el misteri del robatori de la valuosa guitarra es resol amb final feliç per a tothom.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
La Felicia proposa a la seva filla la nul·litat matrimonial, però ella s'enfada. Paral·lelament, la Bellita i el Jacinto assagen abans de l'enregistrament, però no acaba de acoblar-se. El Servando, per la seva banda, sondeja el Jacinto sobre com van les coses, ja que té enveja del porter. Mentrestant, els Palacios tornen a mostrar-se enfrontats en públic, però els rivals ara són diferents: la Carmen i la Lolita s'alineen en contra del Ramón i l'Antoñito. La Laura, al seu torn, es nega a fer res en contra del Felipe. Finalment, el Javier intenta evitar que la Genoveva vagi a buscar el Felipe, però no aconsegueix aturar-la.
Sèries
Durada: 25'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef
Els aspirants reben un missatge d'un company, que pot ser positiu o negatiu. Després, cada participant s'encarrega de fer la compra al seu emissor i agafen 15 ingredients que hauran d'usar obligatòriament. A continuació, Las Retales, Bibiana Fernández i Anabel Alonso, ensenyen què és el batch cooking: cuinar una mateixa tarda el menjar per als cinc dies de la setmana i congelar-la per lots. A Gran Canària, els aspirants visiten les úniques plantacions de cafè d'Europa. Dividits en dos equips, liderats per un capità comú, cuinen un menú basat en la gastronomia canària. I a l'eliminació, treballen amb 10 ingredients per fer un plat d'avantguarda. El xef Luis Veira, amb una estrella Michelin, i Lu, guanyadora de MasterChef Junior 7, els animen.
Altres
Durada: 200'
01.25
Comerse el mundo
Argentina
A la recta final del programa, Penya torna a Amèrica Llatina, en concret a l'Argentina. El xef val·lisoletà recorre els carrets de Costanera Sur i el Mercat de San Telmo al costat de la instagramer de Corona de Uvas Cecília. A més, visita dos dels millors restaurants de Llatinoamèrica: Chila i Baqueano.
Altres
Durada: 65'
02.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'