Programació La 1

Divendres, 5 juny de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 85'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.Inclou Informativo territorial (14.00 h).
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
Gràcies al David, la Celia troba les proves contra el Velasco. Inspirat per la Noa, el Germán es posa al capdavant de l'operació per denunciar el Velasco sense córrer riscos. Paral·lelament, la Lorena se sincera amb el Jorge, culpable per no haver pogut donar suport a la seva nòvia. El Gonzalo, per la seva banda, canvia d'opinió i accepta l'oferta de viure amb l'Adela. Mentrestant, la Celia descobreix la raó per la qual el David es vol mudar a Saragossa. El Samuel, al seu torn, és testimoni de l'amor entre el Jonathan i la Noa i aconsegueix aixecar l'ànim de la Carla. Finalment, quan estan a punt d'entregar el Velasco, la Celia rep una trucada inquietant des del telèfon del David.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Karim segueix col·laborant amb la cèl·lula gihadista, per a desesperació del comissari Bremón. Paral·lelament, l'Espe i la Paula s'assabenten que Diana del Val va tenir una relació sentimental amb Fernando Quintero, per la qual cosa decideixen interrogar l'amo del Moonlight. La Nacha i l'Elías, per la seva banda, segueixen investigant el robatori de la valuosa guitarra La Aloreña, i creuen que laCharo és la principal sospitosa. Mentrestant, quan el Nico reb una pallissa després de realitzar apostes amb el billar, el Quintero li ofereix treballar de cambrer al Moonlight, sempre que s'allunyi definitivament de l'àmbit del Rojo.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
La Felicia proposa a la seva filla la nul·litat matrimonial, però ella s'enfada. Paral·lelament, la Bellita i el Jacinto assagen abans de l'enregistrament, però no acaba de acoblar-se. El Servando, per la seva banda, sondeja el Jacinto sobre com van les coses, ja que té enveja del porter. Mentrestant, els Palacios tornen a mostrar-se enfrontats en públic, però els rivals ara són diferents: la Carmen i la Lolita s'alineen en contra del Ramón i l'Antoñito. La Laura, al seu torn, es nega a fer res en contra del Felipe. Finalment, el Javier intenta evitar que la Genoveva vagi a buscar el Felipe, però no aconsegueix aturar-la.
Sèries
Durada: 25'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou Homenaje a las víctimas del coronavirus y El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Plan de vuelo: Desaparecida
Kyle Pratt perd la seva filla, la Julia, de 6 anys, a bord d'un avió tenebrós que fa el trajecte de Berlín a Nova York. La petita desapareix sense deixar ni rastre i la tripulació no recorda haver-la vist.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: Los ángeles de Charlie
La Natalia, la Dylan i l'Alex són tres investigadores privades amb una missió: localitzar el Knox, un geni de la informàtica que va ser segrestat després d'inventar un sistema d'identificació per veu.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.05
Fugitiva
La obsesión
El José K vigila la Magda, però descobreix que ell mateix és assetjat pel Bailarín. A Madrid, l'Alejandro rep la localització de la seva família, però la inspectora Trujillo el reté com a sospitós en el seu propi hotel. Mentrestant, el Tobías, l'Edu i la Nora esperen el retorn de la Paulina mentre la Magda marxa cap al port amb la Claudia i el Rubén, amb el José K trepitjant-los els talons. Per la seva banda, l'Esperanza aconsegueix que el seu fill eludeixi la vigilància i pugui sortir a buscar la seva família.
Sèries
Durada: 70'
02.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 225'