Programació La 1

Divendres, 29 maig de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.Inclou Informativo territorial (14.00 h).
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
Després de descobrir que el Jesús i l'Elías trafiquen amb droga, la Carmen i el Nicolás estan disposats a denunciar-los a la policia, de manera que el Jesús i l'Elías es veuen obligats a explicar-los la veritat. Paral·lelament, la Celia recorre al Jorge davant l'amenaça del Velasco de fer mal la David. Mentrestant, el Germán, desesperat, busca sense èxit una pista que el porti fins al Javier, i per fi descobreix on era el seu mòbil l'última vegada que van parlar. L'Adela, per la seva banda, s'enfronta al Gonzalo. Finalment, el Velasco intenta sostreure al Javier on són les proves que guardava el Manuel sobre el finançament il·legal de partits.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Mateo ofega les penes en alcohol i acaba protagonitzant un enfrontament sonat amb el Toni. Testimoni de la seva caiguda als inferns, l'Andrés fa una petició terrible al Rojo per treure profit de la situació. Mentrestant, preocupat per la seva neboda, el Bremón destina la Paula a la UFAM, allunyant-la així del Karim. La Paty, per la seva banda, aconsegueix fer una foto de la Diana i el Rojo junts. Amb l'esperança que aquesta prova sigui suficient per a continuar la investigació del proxeneta, la Paty excplica tot el que ha esbrinat a la Espe. Finalment, el Nico descobreix l'oportunitat de guanyar diners fàcil en el mateix Moonlight.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
La Soledad lliura a la Camino la carta de l'Anabel. Posteriorment, la Camino fa fora de casa la seva mare després d'acusar-la d'haver-la fet una infeliç. Mentrestant, la Lolita recrimina a l'Antoñito la seva obsessió per la política, i el Ramón recrimina a la Carmen no donar-li suport. Finalment, el Felipe anuncia que se'n va de Acacias.
Sèries
Durada: 25'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Iron Man III
El descarat i brillant empresari Tony Stark s'enfronta a un enemic el poder del qual no coneix límits. Quan l'Stark comprèn que el seu enemic ha destruït el seu univers personal, s'embarca en una cerca angoixant per trobar-ne els responsables. Aquest viatge posa a prova la seva enteresa una vegada i una altra. Acorralat, l'Stark ha de sobreviure pels seus propis mitjans i confiar en el seu enginy i el seu instint per protegir les persones que estima.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: Immortals
El sanguinari rei Hiperió i el seu exèrcit despietat avancen per Grècia, on ho destrueixen tot al seu pas amb una eficiència implacable i amenacen de fer desaparèixer la raça humana.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.40
Fugitiva
El topo
Mentre intenta aconseguir passaports per poder sortir d'Espanya, la Magda es veu embolicada en una batuda de la policia en un club de cites. Durant el vol a Espanya, el José K descobreix que la família s'amaga a Benidorm, però ignora que el Velasco i el Pedro van per davant d'ell per seguir-lo quan arribi. Mentrestant, a Benidorm, els fills de la Magda es dispersen per l'hotel. La Claudia aconsegueix trucar a l'Alejandro, la Paulina s'enamora del cambrer Rayco i el Rubén va trobant la seva pròpia personalitat.
Sèries
Durada: 70'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'