Programació La 1

Dimarts, 26 maig de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.Inclou Informativo territorial (14.00 h).
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
El Germán té un pla contra el Bosco per aconseguir que rectifiqui el seu atestat sobre la mort de l'Hortuño. Paral·lelament, la Carla descobreix que el Samuel ha estat venent samarretes amb el seu disseny sense el seu permís. La Cristina, per la seva banda, confessa a l'Adela que farà cas a la petició de l'Andrea d'allunyar-se del Paolo. Més tard, el Germán descobreix que, si l'Adela no ha trobat ni rastre del seu germà Gonzalo als hospitals de Tenerife, no és perquè els estigui mentint, sinó perquè el poc temps que li queda el vol passar gaudint de la vida. Finalment, la Rosa, l'Adela i el Jonathan aconsegueixen donar amb el centre psiquiàtric on el Nacho s'ha internat la Noa.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Rojo, enfadat perquè es van perdre les seves pastilles, reclama al Nico els diners que costen. Paral·lelament, el Bremón informa la Miralles que la Merche és a Districte Sud per espiar el Karim. La Merche, per la seva banda, reconeix al comissari que segueix tenint sentiments cap a ell. Al seu torn, la Paula decideix no explicar al Mateo que la seva mare té una relació amb el Toni.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
L'Anabel s'avergonyeix per la seva ficada de pota i la Felicia se'n va irada de la festa. Quan els convidats se'n van, el Marcos recrimina a la seva filla la seva indiscreció i l'obliga a disculpar-se davant la Felicia. Paral·lelament, a casa dels Palacios segueixen les baralles entre l'Antoñito i el Ramón causa de les seves ideologies polítiques. Mentrestant, la Lolita i la Carmen es demanen disculpes i es comprometen a intervenir per recuperar la pau a casa. La Fabiana i el Servando, per la seva banda, s'assabenten que no han guanyat el concurs i que s'han endut el premi de consolació. Finalment, el Méndez anuncia al Felipe que ha ofert un pacte a la Laura per canviar de testimoni.
Sèries
Durada: 25'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
El Ministerio del Tiempo
La memoria del tiempo
Any 1937. En un sol dia, la Història de l'Art ha estat devastada. Las Meninas desapareixen en el trasllat des del Museu del Prado, fugint de les bombes de la Guerra Civil. I Picasso, a París, ni tan sols ha començat a pintar el Guernica. Més tard, el Ministeri intervé davant una coincidència tan estranya. Posteriorment, Velázquez, Pacino i Irene viatgen a un París brillant on es troben Picasso, Dora Maar, Clara Campoamor i Josephine Baker. El Julián i la Lola, per la seva banda, es queden a Madrid buscant Las Meninas enmig de la guerra.
Sèries
Durada: 60'
23.05
Españoles en el mundo
Inclou Guinea Ecuatorial, el legado español, Costa Rica, Costa Pacífico i Darwin, Australia: Es coneix Darwin a Austràlia i els espanyols que hi viuen, que acompanyen l'espectador a visitar tres dels parcs naturals més impressionants de la regió: els de Katherine, Kakadu i Litchfield, habitats per una enlluernadora fauna de ualabis, cangurs, petaures, i cocodrils gegants d'aigua salada.
Altres
Durada: 155'
01.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
03.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 155'