Programació La 1

Dimecres, 19 febrer de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Elías no pot consumar perquè la viagra li causa arítmia. Paral·lelament, la rivalitat del Jorge amb l'Elías es multiplica. El Jonathan, mentrestant, confessa a la Lucía que li va donar gelosia amb la Noa, però la parella es reforça. El Paolo, per la seva banda, s'haurà d'organitzar per gestionar el seu èxit amb les dones. Mentrestant, el distanciament entre el David i la Celia augmenta. I, finalment, sorgeix una competència al negoci de l'Adela.
Sèries
Durada: 50'
17.15
Servir y proteger
Consumit pels remordiments, el Mateo sospesa confessar tota la veritat. Paral·lelament, la Miralles torna d'Itàlia i descobreix que el seu marit està obsessionat amb un nou smartphone. El Quintero, per la seva banda, pateix un enamorament sobtat amb la Diana, una dona interessant que diu ser decoradora d'interiors.
Sèries
Durada: 55'
18.10
Acacias 38
La Genoveva sospita que el Méndez i la Laura es coneixen d'alguna cosa, però la nova criada ho nega. Paral·lelament, la Laura és presentada a l'altell i la Fabiana no es fia d'ella, ja que no para d'indagar amb la Casilda de la vida de la Marcia. Més tard, la Genoveva fa veure que la Marcia l'empeny escales avall. L'Armando, mentrestant, es presenta a la presó per visitar la seva neboda, i la Susana, per la seva banda, s'assabenta de la pitjor manera que la Maite és a la presó. Posteriorment, el diplomàtic fa veure a la Felicia que sospita d'ella respecte a la denúncia de la Maite i acaben malament. Mentrestant, la Cinta i l'Emilio comuniquen a la Bellita que es casaran, però a aquesta li ha pujat la mosca al nas amb el José i passa d'ells. El José, al seu torn, està inquiet perquè el Julio porta més d'un dia desaparegut.
Sèries
Durada: 50'
19.00
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.55
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 35'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Néboa
Després dels últims descobriments, l'Alejandro i el Gonzalo són els principals sospitosos per la Guàrdia Civil. El següent pas que han de fer la Mónica i la Carmela és descobrir quin dels dos és l'Urco. Tot i així, descobrir l'assassí que terroritza els habitants de Néboa no és l'únic problema de la Mónica, ja que, després de sorprendre la seva filla amb l'Emilio, sap que no la pot perdre de vista ni un segon. Paral·lelament, la família Ulloa tampoc pot estar tranquil·la; si la detenció de l'Alejandro ha estat un cop molt dur per a ells, durant un homenatge a les víctimes del 89 a l'església, la Mara rep un avís: agents de l'UCO estan revisant els comptes de la conservera. Mentrestant, l'Antón segueix donant-li voltes al que li va dir el Roque durant el seu segrest. La Rosa, per la seva banda, manté una relació amb l'Alejandro, cosa que intentarà confirmar encara que li costi el seu matrimoni. No obstant això, el pitjor està per arribar: s'anuncia boira per la nit, queden tres dies de carnaval i falten dos morts perquè es compleixi la llegenda.
Sèries
Durada: 60'
23.45
Comando actualidad
Inclou Familias acogedoras i Infancia perdida
Altres
Durada: 125'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'