Programació La 1

Dimarts, 17 desembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Escudella/Canutillos con crema
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
L'Elías compra la floristeria a la Cristina com a regal per a l'Adela; amb els diners, la Cristina té un pla que marcarà el seu destí. L'Elías, mentrestant, descobreix que el Javier és gai i trama un pla recorrent al Germán per aconseguir manipular-lo. Paral·lelament, el Jorge deixa plantada la Lorena per anar a cuidar la Celia. Mentrestant, el Paolo enxampa el Doménico i la Cristina amb les mans a la massa. La Valeria, per la seva banda, descobreix la veritat sobre el comprador de la casa de Comillas, i la Carla, preocupada pel seu embaràs, descobreix una cosa que canvia per complet els esdeveniments.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
La Lara decideix acceptar la proposta laboral del seu nòvio, el Goyo. Paral·lelament, el Mateo proposa a la Sara ser la imatge de la propera campanya publicitària de Clínicas Di Matteo. El Toni i la Verónica, mentrestant, per fi donen curs a la seva passió.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
Quan la Bellita es desmaia, l'Arantxa s'afanya a cercar un metge, però aquest no aconsegueix donar amb l'origen del seu mal. Paral·lelament, la Genoveva segueix enfadada amb el Felipe per la trobada entre l'advocat i la Marcia. Mentrestant, la Camino i la Maite decideixen mantenir la seva relació en secret, i per a això la Camino accedeix a tenir pretendents que evitin les enraonies. El Cesáreo, per la seva banda, nega al Jacinto haver besat l'Arantxa. El Servando, mentrestant, troba una manera de fer negoci. La Rosina, al seu torn, comença a sospitar de la proximitat entre el seu marit i la Maite. Finalment, per recuperar la confiança de la Genoveva, el Felipe afirma voler fer-se càrrec del seu fill i, a més, li demana matrimoni, però ella el rebutja.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: Iron Man III
El descarat i brillant empresari Tony Stark s'enfronta a un enemic el poder del qual no coneix límits. Quan l'Stark comprèn que el seu enemic ha destruït el seu univers personal, s'embarca en una cerca angoixant per trobar-ne els responsables. Aquest viatge posa a prova la seva enteresa una vegada i una altra. Acorralat, l'Stark ha de sobreviure pels seus propis mitjans i confiar en el seu enginy i el seu instint per protegir les persones que estima.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.40
Pel·lícula: Terminator salvation
Any 2018. Un exèrcit de Terminators deambula pel paisatge postapocalíptic i elimina els humans que s'amaguen en paratges desolats. Petits grups de supervivents s'han organitzat en una formació anomenada la Resistència. Només un home, John Connor, sabia que el final estava a punt d'arribar.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 100'