Programació La 1

Dissabte, 12 octubre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 280'
10.40
Día de la Fiesta Nacional
Desfilada del dia de la Hispanitat, amb l'arribada dels reis, els honors militars, el salt paracaigudista, l'hissat de la bandera i l'homenatge als qui van donar la vida per Espanya. Un cop acabades aquestes activitats, té lloc la desfilada aèria i terrestre. Des de la plaça de Lima, Madrid.
Altres
Durada: 110'
12.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
13.00
Españoles en el mundo
Osaka
El programa viatja a la terra del Sol Naixent, concretament a la tercera ciutat nipona més important, Osaka.
Altres
Durada: 60'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Blancanieves. Mirror, Mirror
La Blancaneu és una princesa exiliada, mentre que la seva malvada madrastra mana al regne. Però la dona no va tenir en compte que la jove coneixeria set nans valerosos i rebels disposats a ajudar-la a reclamar el tron que li pertany per naixement i també a aconseguir el príncep.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.35
Sesión de tarde: Miss Sinclair
Linda Sinclair és una professora d'Anglès soltera que té una vida tranquil·la a Pennsilvània. Un dia s'assabenta que un antic estudiant, el més brillant de tots, ha tornat al poble després de fracassar com a escriptor i que està patint la pressió del pare, el doctor Tom Sherwood, perquè abandoni el seu somni i vagi a la facultat de Dret.
Pel·lícules
Durada: 80'
18.55
Cine de barrio: Nobleza baturra
La María del Pilar està enamorada del Sebastián, criat del seu pare, però aquest vol casar-la amb el Marco, un hisendat ric de la localitat. Ressentit pels menyspreus d'ella i turmentat per la gelosia, el Marco decideix venjar-se.
Pel·lícules
Durada: 100'
20.35
UEFA Euro 2020
Fase classificatòria. Prèvia i partit (20.45 h). Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Albert Chapi Ferrer, Manolo Sanchís i David Figueira. Des de l'Ullevaal Stadion, Noruega.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 115'
22.30
Vaya Crack
Cada setmana, sis concursants han d'afrontar diferents proves fins a arribar a una última fase on dos finalistes competeixen pel triomf en el Duel Final. L'objectiu és trobar la persona que reuneixi l'habilitat, la rapidesa i la intel·ligència necessàries per superar tot tipus de reptes relacionats amb diferents capacitats físiques i intel·lectuals. L'actriu i presentadora Elisa Moliaá és una de la convidades d'aquesta setmana. La conductora de Tvemos es transforma durant uns instants en la presentadora d'un peculiar telenotícies, un repte per posar a prova l'habilitat lingüística dels concursants. I Pablo Ibáñez s'encarrega d'explicar la teoria del caos a través d'un experiment espectacular. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 90'
00.00
Pel·lícula: American Honey
L'Star és una noia adolescent que, pels seus problemes a casa, decideix escapar-se i vendre subscripcions a domicili. Intentant trobar el seu lloc en una colla de joves, entre els quals hi ha el Jake, no triga a adaptar-se al seu frenètic ritme de vida, una vida plena de llargues nits de festa, desobeint la llei i descobrint l'amor.
Pel·lícules
Durada: 155'
02.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'