Programació La 1

Divendres, 11 octubre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Caracoles con salsa y caballa con hinojo
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
La Lorena i la Noa es troben, però la Noa no vol que la Lorena els expliqui al Nacho i a la Rosa que s'han vist. L'Adela, posteriorment, descobreix que l'Elías li va mentir sobre la teràpia. La Celia, mentrestant, demana ajuda a l'Elías amb la subvenció. Paral·lelament, el Jorge se sent decebut. Més tard, l'Elías rep una oferta de Ginés Hortuño, el promotor immobiliari. La Valeria, mentrestant, té dubtes sobre la seva relació amb el Jesús. El Samuel i el Jonathan, per la seva banda, no estan disposats a trencar la seva amistat per la Carla. I el Nacho té una reacció inesperada quan rep un mail de la Noa.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
L'oficial Santiago Ríos, pare del Toni, s'incorpora a la comissaria del Districte Sud. Mentrestant, el Quintero torna al barri i descobreix que la situació econòmica de la seva empresa és crítica. Finalment, el Paolo li confessa a l'Álvaro que treballa per a la màfia.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
La Susana li pregunta a l'Armando sobre el seu divorci. La Rosina, llavors, li proposa a l'Armando que es declari a la Susana i s'assabenta que l'exdiplomàtic ha reservat tot el restaurant per celebrar una vetllada romàntica amb la sastressa. La Cinta, per la seva banda, els explica als seus pares que l'Alfonso l'ha obligat a rodar una escena que no volia. El Jose, posteriorment, parla amb el productor, que penedit li mostra el guió i li proposa sortir a la pel·lícula. Però trenca el guió just quan el Domínguez se'n va. Mentrestant, el Felipe i la Marcia no poden lluitar contra els seus sentiments i es tornen a veure un cop més, però la brasilera no pot amb l'angoixa que li suposa enganyar al seu marit. Mentrestant, l'Agustina i la Fabiana, que han compartit informació, arriben a la conclusió que el Felipe i la Marcia tornen a estar junts.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La paisana
ElCiego
Eva Hache condueix el seu característic jeep taronja cap a un poble únic a la Rioja Alabesa, que respon al peculiar nom d'Elciego. El poble està en un lloc envoltat de vinyes. La paisana arriba amb la calor de l'estiu, l'estació ideal perquè el raïm maduri, però que també la fa suar la cansalada. Per sort per a l'Eva, durant els seus passejos per Elciego coneix molts paisans que l'ajuden a suportar les terribles temperatures amb un immillorable bon humor. Com el Víctor, un jubilat que repara electrodomèstics mentre inventa màquines per partir ametlles.
Altres
Durada: 50'
23.00
Viaje al centro de la tele
Con acento extranjero
El programa recorda divertits moments que van deixar per al record personatges famosos a l'intentar parlar en espanyol. ABBA, Madonna, Sting o Roberto Carlos son alguns dels protagonistes.
Altres
Durada: 60'
00.00
Viaje al centro de la tele
Avui: Momentazos de Un, dos, tres y Especial Aplauso, éxitos nacionales.
Altres
Durada: 110'
01.50
Olmos y Robles
El misterio de sor Trinidad
Una dona camina descalça i molt afeblida per la carretera. Quan la Guàrdia Civil l'atura, no diu absolutament res, i ningú ha denunciat la seva desaparició. Mentrestant, l'Olmos i el Robles descobreixen que al convent ha desaparegut una relíquia.
Sèries
Durada: 70'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'