Programació El Punt Avui TV

Dimarts, 23 juliol de 2019
08.30
Notícies locals
Altres
Durada: 30'
09.00
L'illa de Robinson
Conduït per Ferran Espada
Reemissió.
Altres
Durada: 60'
10.00
Connexió Parlament
Comissió d'Investigació sobre els Atemptats del 17 i 18 d'agost de 2017
Compareixença de Miquel Rovira i Comas, primer tinent d'alcalde i regidor delegat de Benestar i Família, Gent Gran i Esports de l'Ajuntament de Ripoll, en qualitat de testimoni. Compareixença de Patrícia López Lucio i Carlos Enrique Bayo, periodistes del Diario Público, en qualitat de testimonis. Compareixença de Fermín Villar, president d'Amics de la Rambla, en qualitat de testimoni. Pla de treball de la Comissió d'Investigació sobre els Atemptats del 17 i 18 d'agost de 2017. Debat de la proposta.
Altres
Durada: 150'
12.30
Espais de saó fonda
Maria Elena Roqué
 Últim capítol de la temporada del programa amb Donaulls, un projecte multidisciplinari de la dissenyadora, coreògrafa i ballarina Marialena Roquè. La performance Ampullariia, té lloc a un arrossar de l'Aldea (Montsià). La companya sentimental i artística de Carlos Santos durant més de 20 anjys, ens parla de la seva trajectòria artística com una acció vital i estètica, continuada en el temps. 
Altres
Durada: 30'
13.00
XV edició de la UPEC
Anàlisi del cicle electoral
La periodista del Punt Avui Emma Ansola va moderar el debat El futur sempre arriba aviat. Anàlisi del cicle electoral, entre la politòloga, llicenciada en Ciències Polítiques, Helena Castellà; el professor de Ciència Política a la UB i exdiputat al Parlament de Catalunya, Quim Arrufat, i Jordi Mir del Centre d'Estudis sobre Moviments Socials de la UPF, en el marc de les XV Jornades de la UPEC.
Altres
Durada: 120'
15.00
Connexió Parlament
Ple del Parlament
Retransmissió en directe des del Parlament de Catalunya, del darrer ple ordinari d'aquest període de sessions, que inclourà el debat general sobre la Catalunya real, demanat per Cs. La sessió començarà a les tres de tarda amb la comunicació al Ple de la composició de les meses de les comissions. Tot seguit, interpel·lació al Govern sobre el curs escolar 2019-2020; sobre la feminització del Codi Civil de Catalunya; sobre les polítiques públiques respecte als aliments malsans; sobre la precarietat laboral en el sector públic; sobre la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals; sobre el Pla estratègic de polítiques de dones; sobre la política econòmica i pressupostària, i sobre la lleialtat institucional a la democràcia i a l'estat de dret.
Altres
Durada: 240'
19.00
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'
19.30
L'illa de Robinson
Espai d'anàlisi conduït per Ferran Espada
El filòleg i exvicepresident de l'ANC, Jaume Marfany, i Lola Martínez, participen en l’espai de tertúlia del programa L'illa de Robinson conduït per Ferran Espada.
Altres
Durada: 60'
20.30
Món local
Festival de Maresme Arts d'Estiu
A “Món Local” conversem amb Xavier Gómez, director d’Arts d’Estiu, sobre la 9a edició d’aquest festival multidisciplinari de referència de la costa del Maresme: L'escenari és un espai a la platja entre els termes de Pineda de Mar i Santa Susanna, amb un cartell amb artistes de renom com Ana Belén, Melendi, Niña Pastori, Luis Fonsi, Rosario, etc.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Notícies locals
Altres
Durada: 30'
21.30
L'illa de Robinson
Reemissió.
Altres
Durada: 60'
22.30
Notícies locals
Inclou L'informatiu Anoia, L'informatiu Tarragona, L'informatiu Tortosa, L'informatiu Barcelona, i L'informatiu Maresme.
Informatius
Durada: 60'