Programació El Punt Avui TV

Divendres, 19 juliol de 2019
08.30
Notícies locals
Informatius
Durada: 30'
09.00
L'illa de Robinson
Amb Ferran Espada
Reemissió.
Altres
Durada: 60'
10.00
Connexió Parlament
Comissió d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Alfred Bosch, conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, presentarà el projecte del Pla director de cooperació al desenvolupament 2019-2022. A continuació intervindran els grups i se'n farà la votació.
Informatius
Durada: 150'
12.30
Gaudeix la festa
Pau Orriols i Ramon, constructor d'instruments
Pau Orriols i Ramon és constructor d'instruments. Als anys 70 va començar a tocar la gralla i d'aquí a fer-ne. El seu instrument, ara, és el flabiol, tot i que no és l'unic que fa. Parlem de la música popular i tradicional i com ha canviat en les últimes dècades. Reemissió.
Altres
Durada: 30'
13.00
Notícies locals
Altres
Durada: 60'
14.00
L'illa de Robinson
Conduït per Ferran Espada
Reemissió.
Altres
Durada: 60'
15.00
Notícies locals
Altres
Durada: 30'
16.00
XV Edició de la UPEC
Identitat i classe social
Taula rodona moderada pel periodista Jesús Rodríguez. Al debat hi van intervenir l'escriptor i periodista Daniel Bernabé; la periodista i investigadora feminista Sara Cuentas; l'activista, llicenciada en Filosofia i exregidora de l'Ajuntament de Barcelona Gala Pin, dins el marc de les XV Jornades UPEC 2019 "El futur és un país estrany".
Altres
Durada: 130'
18.10
Protagonistes
Tesa
Reemissió.
Altres
Durada: 30'
18.40
Noticies locals
Altres
Durada: 50'
19.30
Torna-la a tocar, Sam
Repàs a les estrenes de la setmana a la cartellera de cinema amb títols com: El Rey León, Bosque maldito, Al agua gambas!, Ayla, la hija de la guerra, Utoya, 22 de julio i Entendiendo a Ingmar Bergman. També en Guillem Terribas ens parla de Tim Burton.
Altres
Durada: 30'
20.00
Notícies locals
Altres
Durada: 60'
21.00
Paisatges encreuats
La Plana de l'Empordà
La Plana de l'Empordà és un paisatge amb una gran diversitat i complexitat. És una gran plana agrícola oberta al mar i envoltada per un amfiteatre de muntanyes. Al litoral hi predominen les platges llargues, com la de Roses o Sant Pere Pescador. A més, hi trobem la zona humida dels aiguamolls de l'Empordà d'una importància internacional.
Altres
Durada: 30'
21.30
On tot comença
Programa casteller que vol posar en valor la feina que duen a terme les colles més enllà de les actuacions a plaça. La història i les curiositats dels locals, la funció socialitzadora dels assajos, el perfeccionament de la tècnica... El ‘backstage’ dels castells en un format de magazín setmanal, ubicat als locals d'assaig, el lloc on neixen els castells, on es cuinen, el lloc on tot comença.
Altres
Durada: 30'
22.00
Cap Roig Festival 2019
És un programa informatiu i d'entreteniment que pretén donar a conèixer les activitats principals que es desenvolupen al Festival Cap Roig de Calella de Palafrugell.
Documentals
Durada: 30'
22.30
Notícies locals
Inclou L'informatiu Anoia, L'informatiu Tarragona, L'informatiu Tortosa, L'informatiu Barcelona, i L'informatiu Maresme.
Informatius
Durada: 90'