Programació TV3

Dijous, 2 abril de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 300'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 210'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Carbassa rostida amb mozzarella
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.05
Cuines
Muffaletta
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.20
Jo també em quedo a casa
#ConfinamentTotal
Una pandèmia ha obligat els ciutadans a romandre confinats a les seves cases. Aquesta situació ha deixat el Muç i la Marina tancats a casa malgrat haver trencat com a parella molt recentment. També ha fet que la Sara i el Riqui, una parella que fa poc que han començat a sortir junts, ara es vegin obligats a estar separats. El dia a dia d'aquestes persones s'ha tornat una muntanya russa emocional.
Sèries
Durada: 15'
16.35
Joc de cartes
El millor restaurant del rebost de l'Illa
Amb motiu del seu 25è aniversari, Marc Ribas busca quin és el millor restaurant de la zona del rebost de l'Illa Diagonal. A més, en aquesta ocasió, Marc Ribas i els restauradors reben una inesperada visita que no passa desapercebuda per ningú.
Altres
Durada: 60'
17.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 175'
20.30
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Primera línia
En aquest nou lliurament del programa, es mostren més testimonis de persones que viuen més de prop la lluita contra el coronavirus o que fan tot el possible per millorar les condicions dels afectats. Entre d'altres, Tània Penas i Fina Pérez, tècniques d'Emergències Sanitàries del SEM que treballen a la zona d'Osona amb guàrdies de 24 hores. Aquests dies traslladen contínuament amb l'ambulància pacients a l'Hospital de Vic. O Peio Sánchez, rector de la parròquia de Santa Anna de Barcelona, que ha decidit confinar-se a l'església de la Plaça de Catalunya per acollir un grup de persones sense sostre i sense papers.
Altres
Durada: 15'
22.25
Polònia
En aquesta tercera edició des del confinament, el programa continua endinsant-se a casa dels personatges per veure com han evolucionat després de tres setmanes tancats. Pedro Sánchez parla de les actualitzacions més recents sobre la situació del coronavirus i, malgrat les circumstàncies, s'estrenen nous personatges. A més, Fernando Simón mostra tot el material nou que ha comprat el govern espanyol. I si alguna cosa s'ha posat de moda durant el confinament són les videotrucades, de manera que el Mas i el Duran parlen entre ells per posar-se al dia, i el Miquel i la Montserrat intenten fer cibersexe per combatre l'aïllament al qual estan sotmesos.
Altres
Durada: 30'
22.55
Quatre gats
Solitud
L'espai s'ha reservat l'últim programa d'aquesta tercera temporada per a un episodi una mica diferent que se centra en la solitud des de tots els vessants: joves, grans i discapacitats, entre d'altres. Es parla amb testimonis que la senten en primera persona, però també amb acompanyants, experts i polítics. Per tancar el capítol, l'escriptor Boris Izaguirre explica la seva experiència de vida amb la solitud i l'homosexualitat.
Altres
Durada: 60'
23.55
Còmics
Capri
El protagonista del programa és, sens dubte, el primer gran monologuista de Catalunya, a partir del seva encarnació del prototip de català emprenyat. Una personalitat complexa, turmentada i amb un humor àcid, lúcid, irresistiblement divertit i d'actualitat permanent. Es reviuen els seus millors moments i es recrea a l'escenari una seqüència del Doctor Caparrós, la sèrie televisiva que protagonitzava, amb uns actors molt especials.
Altres
Durada: 75'
01.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 290'