Programació TV3

Dijous, 9 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
La presentadora entrevista la presidenta del govern de les Illes Balears, Francina Armengol. A continuació, es parla de qui pagarà el manteniment de les autopistes amb el conseller de Territori, Damià Calvet, i el professor d'Economia de la UB Daniel Albalate. D'altra banda, Salou i Cambrils es quedaran sense estació al centre del municipi i Tarragona deixarà de ser parada de l'Euromed a partir de dilluns, quan entrarà en funcionament la variant ferroviària de Vandellòs. Al programa d'avui se sap com ho veuen usuaris i alcaldes. A més, també passen pel plató Lucía Alemany, la directora de La innocència, i l'actriu protagonista, la jove Carmen Arrufat. I, per acabar, es parla de la recerca dels orígens de les persones adoptades amb dues dones que han buscat les seves famílies biològiques i un psicopedagog especialitzat en adopció i autor d'un manual de recomanacions en la cerca d'orígens.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
15.55
Cuines
Babaganuix amb olives negres/Arròs amb llobregant
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Bricoheroes
Com economitzar l'espai a la cuina i com instal·lar un commutador
Amb un humor sense complexos, s' ensenya de forma divertida, senzilla i un pèl peculiar a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
De la foscor a la llum
Emissió en directe de l'acte institucional d'homenatge i reconeixement a la ciutadania amb motiu de la crisi per la COVID-19. Des de les Fonts de Montjuïc de Barcelona, compta amb l'assistència del president de la Generalitat, Quim Torra, i de tot del govern, així com del president del Parlament, Roger Torrent, i de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Així mateix, els col·lectius homenatjats, víctimes, familiars, personal sanitari, d'emergències i d'altres serveis essencials, són presents simbòlicament a l'acte a través de diferents projeccions i vídeos testimonials.
Altres
Durada: 60'
23.05
Pep
Ja venc, ma mare
Emissió dels capítols Què m'està passant? i Ja venc, ma mare.
Sèries
Durada: 105'
00.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 215'