Programació TV3

Dimecres, 8 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
La presentadora entrevista el director del CatSalut, Adrià Comella, perquè expliqui les mesures preses per garantir l'atenció a les persones afectades pels brots de COVID-19. A més, l'endemà del ple al Parlament dedicat a la gestió de les residències, es pot sentir què n'opinen alguns representants del sector. Després, el programa connecta amb el País Basc per saber com ha anat el debat de candidats a les eleccions de diumenge emès per ETB. I, per acabar, el genetista Salvador Macip contextualitza les últimes dades de l'evolució de la pandèmia de coronavirus.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
15.55
Cuines
Coca marina de sardines/Entrepà de llagostins
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 230'
20.20
Bricoheroes
Com canviar l'oli d'un cotxe i com fer un botellero
Amb un humor sense complexos, s' ensenya de forma divertida, senzilla i un pèl peculiar a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Per què volen els avions?
Per què ens emociona l'art?
Una de les bandes preferides de l'Eloi són els Catarres, als quals ja ha vist en directe en diverses ocasions. Però avui està més nerviós que mai perquè té l'oportunitat d'entrevistar-los. Després, amb l'artista visual Marià Dinarès se'n va d'exposició i s'ha d'arremengar la camisa al seu taller, on intenten descobrir si l'art serveix per alguna cosa mentre s'embruten les mans. A Barcelona fa una visita a les Impuxibles, la companyia formada per les germanes Clara i Ariadna Peya per parlar de l'art com a acte revolucionari i com a altaveu de temàtiques normalment silenciades. A més, també es coneix els poetes urbans Salva Soler i Dani Orviz, especialitzats en poetry slam, i l'artivista Zinteta, que pinta motius de la naturalesa sobre cossos nus per reivindicar la diversitat corporal.
Altres
Durada: 30'
22.40
Ciutadà Novell
Metro de Barcelona
Barcelona té una xarxa de metro que funciona com un rellotge, i el programa s'endinsa en les seves entranyes i coneix com funciona el gran Centre de Control de Metro de la Sagrera. Queco Novell aprèn a gestionar el trànsit al subsol, per un dia i sense que serveixi de precedent es converteix en la veu del metro, i es posa als comandaments d'un comboi de l'L4. Tot en un viatge pel subsol de la ciutat que culmina amb una revisió completa d'un tren al taller de les Roquetes i la visita d'obres d'una de les futures parades del suburbà barceloní.
Altres
Durada: 50'
23.30
Quan arribin els marcians
Crisi sobre crisi
Els joves són un dels col·lectius més afectats econòmicament per la pandèmia. El programa es pregunta com encaixen aquesta crisi si encara cueja la del 2008, i quines són les aspiracions vitals i professionals d'aquesta generació marcada per dues grans recessions. Per esbrinar-ho, els marcians reuneixen quatre joves del sector cultural d'entre 26 i 35 anys: Andrea Ros, actriu i emprenedora, Bernat Daviu, artista i galerista, Víctor Recort, periodista cultural i escriptor, i Ofèlia Carbonell, música i escriptora. Per altra banda, dos dels grans festivals de l'estiu, el Primavera Sound i el Cruïlla, han hagut d'adaptar-se als nous temps. El primer ha estat l'impulsor de Les Nits del Fòrum, que compta en el seu cartell de concerts amb noms com el de Mala Rodríguez o Kiko Veneno. I el Cruïlla ha fet una versió XXS, amb la qual omple diferents espais de tot Barcelona amb espectacles i esdeveniments de tot tipus i formats petits.
Altres
Durada: 35'
00.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 260'