Programació TV3

Dissabte, 30 maig de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 440'
13.20
Info K
Especial reobren escoles
Aquesta edició especial planteja com serà el retorn a l'escola, qui hi podrà anar o quins serveis s'hi oferiran. Després d'un vídeo gràfic i explicatiu sobre com està prevista que sigui aquesta tornada a l'escola, el programa dona veu a nens i nenes perquè siguin ells mateixos qui formulin les seves preguntes i traslladin tots els dubtes que puguin tenir al conseller d'Educació, Josep Bargalló.
Infantils
Durada: 25'
13.45
Zona zàping
En aquesta onzena setmana de programa confinat fet des de casa, es pot veure com afecten els canvis de fase de desescalada amb un increment de les activitats a l'exterior, tant esportives com d'altres tipus. L'obligació de la distància social canvia els hàbits al parc, a platges, als bars o a les perruqueries, tot això resolt amb enginy i imaginació, així com l'ús d'algunes mascaretes curioses de fabricació casolana. El programa d'avui compta amb la participació dels espectadors amb els seus vídeos mitjançant totes les xarxes socials del programa que, com a novetat, ja és present al canal de tik tok de TV3. Aquesta setmana també es compta amb la participació d'Albert Garcia, membre del grup Itaca Banc, que clou el programa amb el seu tema Apropa't.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Els morts del llac Constança: aigüe
Una dona apareix morta a la xarxa d'un pescador, al llac Constança. Quan la retiren de l'aigua, la inspectora Zeiler té un flash del seu passat. La víctima presenta senyals d'estrangulament i la posterior anàlisi forense confirma que no es va ofegar amb les xarxes sinó que algú la va estrangular amb una corda.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.30
Tarda de cine: El rastre del mal. El desig
El psiquiatre Richard Brock rep la visita d'una dona que li demana ajuda per al seu marit, el Johannes. El Richard el coneix perquè havia tractat el seu pare d'esquizofrènia, i el matrimoni té por que hagi heretat la malaltia. Quan el Richard el visita, comprova que el Johannes hauria d'ingressar a la clínica. El misteri comença quan el Johannes apunta un número a la mà del Richard.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
TV3xunTUB
Espai que recull els grans moments televisius de la temporada de TV3.
Altres
Durada: 60'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
Avui s'entrevista el secretari de Salut Pública, Joan Guix, poques hores després que hagi comunicat que deixa el càrrec per motius de salut. Es parla de la pandèmia de la COVID-19, de la gestió que n'ha fet la Conselleria de Salut i de la seva renúncia. A continuació, la presentadora conversa amb Jaume Roures, periodista i soci fundador de Mediapro, per parlar del controvertit cessament del coronel de la Guàrdia Civil Diego Pérez de los Cobos i saber quina connexió pot tenir aquest afer amb les clavegueres de l'Estat. El programa també compta amb la presència del president del Consell de Govern de l'Hospital Clínic de Barcelona, Enric Crous, amb qui es parla de com han afrontat la pandèmia i del projecte d'ampliació del Clínic, però, a més, es vol conèixer l'opinió d'aquest executiu sobre la situació econòmica causada per la coronacrisi.
Altres
Durada: 135'
00.15
Pel·lícula: L'àvia
En el moment en què Elle Reid acaba de trencar amb la seva xicota, apareix la seva neta, la Sage, de manera inesperada. Necessita aconseguir 600 dòlars abans del vespre. Com que estan arruïnades, l'àvia Elle i la Sage dediquen el dia a intentar aconseguir aquests diners. Durant el procés, les visites sorprenents a vells amics i amants acaben fent tornar històries antigues i desenterrant secrets.
Pel·lícules
Durada: 70'
01.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 275'