Programació TV3

Divendres, 29 maig de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista la investigadora Clara Prats, experta en biologia computacional i sistemes complexos de la UPC, per explicar com les matemàtiques ajuden a controlar la pandèmia i què ha passat amb l'embolic de dades d'aquests últims dies. D'altra banda, el tancament de Nissan afecta més de 20.000 llocs de treball indirectes. Treballadors d'empreses proveïdores del fabricant japonès exposen quina és la seva situació a partir d'ara. A continuació, el programa connecta amb una escola per veure com es preparen per reobrir dilluns i per saber en quines condicions ho faran. I, per acabar, com milers de tripulants de creuers segueixen confinats en els vaixells arreu del món sense poder baixar a terra, el músic barceloní Román Sánchez, que està des de fa 75 dies en un creuer a Jamaica, explica com se senten d'abandonats.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 210'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines al límit
Menú per a grans famílies
La família Domínguez-González són 10: la Noemí i el Rafa, i l'Hugo, l'Óscar, el Romeo, el Noah, l'Eyre, la Paolabelle, l'Atlas i l'Allegra. Són de Vilanova del Vallès i necessiten l'ajuda del Marc perquè, amb tanta colla, és impossible fer un menú que agradi a tothom. Com que són vegetarians, la nevera i el rebost són plens de fruita, verdura i productes vegetals. Per tant, el Marc té entre mans un repte difícil o, si més no, diferent.
Altres
Durada: 30'
16.20
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 235'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
En aquesta onzena setmana de programa confinat fet des de casa, es pot veure com afecten els canvis de fase de desescalada amb un increment de les activitats a l'exterior, tant esportives com d'altres tipus. L'obligació de la distància social canvia els hàbits al parc, a platges, als bars o a les perruqueries, tot això resolt amb enginy i imaginació, així com l'ús d'algunes mascaretes curioses de fabricació casolana. El programa d'avui compta amb la participació dels espectadors amb els seus vídeos mitjançant totes les xarxes socials del programa que, com a novetat, ja és present al canal de tik tok de TV3. Aquesta setmana també es compta amb la participació d'Albert Garcia, membre del grup Itaca Banc, que clou el programa amb el seu tema Apropa't.
Altres
Durada: 40'
22.45
La gran pel·lícula: El fotògraf de Mauthausen
Amb l'ajuda d'un grup de presoners espanyols que lideren l'organització clandestina del camp de concentració de Mauthausen, Francesc Boix, un pres que treballa en el laboratori fotogràfic del camp, arrisca la seva vida en planejar l'evasió d'uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis en l'infern del camp de concentració austríac. Milers de fotografies que mostren des de dins tota la crueltat d'un sistema. Les fotografies que Boix i els seus companys aconsegueixen salvar serviran per condemnar alts càrrecs nazis durant el judici de Nuremberg de 1946, on Boix participa com a testimoni clau.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.30
Pel·lícula: Francesc Boix: un fotògraf a l'infern
Una mirada a la vida del fotògraf, Francesc Boix (Barcelona 1920-París 1951). Després de la Guerra Civil espanyola, l'exili de Boix el va portar al camp de concentració de Mauthausen, juntament amb altres 7000 espanyols. Allí va ser assignat a un laboratori fotogràfic des del qual va robar més de 2000 fotografies en una operació de resistència sense precedents en la història de la repressió nazi. Boix va portar algunes d'aquestes fotos al Procés de Nuremberg com a prova acusatòria contra importants membres del comandament militar del Tercer Reich.
Pel·lícules
Durada: 60'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'