Programació TV3

Dissabte, 11 abril de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 420'
13.00
Jo també em quedo a casa
#TotAniràBé
Emissió dels capítols #JoEmQuedoaCasa, #ConfinamentTotal i #TotAniràBé.
Sèries
Durada: 50'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Butterfly
La Vicky i l'Stephen són els pares separats de la Lily i el Max, un nen d'onze anys que sempre s'ha sentit una nena. Quan el Max intenta suïcidar-se, l'Stephen decideix tornar a casa pensant que així podrà reconduir el seu fill. Però el Max es reafirma en la seva identitat i demana que a partir d'ara se'l conegui com a Maxine. Aquesta decisió li comportarà moltes dificultats tant a casa com a l'institut.
Pel·lícules
Durada: 135'
18.00
Tarda de cine: Pare per força 2
Han passat els anys i l'Henry continua sent un desastre a casa, sobretot ara que ha nascut el nadó. La Catalina té les seves aspiracions personals i professionals i decideix separar-se temporalment d'ell.
Pel·lícules
Durada: 180'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Preguntes freqüents
Edició dedicada a seguir l'evolució del coronavirus en diferents àmbits. El programa es pregunta per què el coronavirus té una afectació molt més baixa en els infants i com aquest fet podria ajudar a batallar contra la pandèmia. Ho explica el cap de Pediatria de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Juanjo García, que ha encarregat un estudi sobre aquesta vinculació. L'anàlisi dels efectes en l'economia es fa amb el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, i el debat sobre les restriccions en drets fonamentals, amb el filòsof Josep Ramoneda.
Altres
Durada: 125'
00.15
Pel·lícula: Operació Anthropoid
Basada en una història real, l'Operació Anthropoid és el nom d'una missió que pretenia atemptar contra un dels jerarques nazis més poderosos i temuts, Reinhard Heydrich, cap de la RSHA, protector de Bohèmia i Moràvia i un dels artífexs de la solució final. Entre el desembre del 1941 i el juny del 1942, un grup de comandos txecs entrenats al Regne Unit i amb l'ajuda de la resistència txeca van executar el pla que Winston Churchill i el seu gabinet van ordir per assassinar a Praga el successor virtual d'Adolf Hitler.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 235'