Programació TV3

Dissabte, 28 març de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 420'
13.00
El llenguado
Els dialectes i la parla del Rosselló
El Guillem investiga si es viu un moment de recuperació de les parles dialectals o si, per contra, el català perd varietat i riquesa. I es pregunta si l'escola i els mitjans ens uniformitzen. A més, el Guillem va el teatre, llegeix Marta Rojals, canta cançons pallareses i reflexiona sobre la situació en la qual es troben els dialectes del català. La Yolanda, mentrestant, viatja a Rosselló.
Altres
Durada: 50'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: La promesa
Principis del segle XX a Alemanya. La dona d'un ancià, propietari d'una fàbrica d'acer, s'enamora del jove secretari del seu marit. Un dia, el jove és enviat a supervisar una mina de ferro a Mèxic, però abans de marxar fa una promesa a la dona del seu cap: quan torni estaran junts.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.25
Tarda de cine: Conte d'hivern
A la Nova York de finals del segle XIX, un lladre d'estar per casa decideix robar en una mansió que ell creu buida. No obstant això, Beverly Penn, la filla malalta del propietari, es troba a la casa. Tots dos es coneixen i s'enamoren, però la noia està a punt de morir. El món de fantasia que construeixen fa que la jove no desaparegui del tot de la seva vida. Tot i així, la desolació del Peter el porta a protagonitzar missions fantàstiques en les que compta amb l'ajuda d'un cavall blanc. Junts creuen la tanca de el temps per ressorgir en un nou món on tot és diferent.
Pel·lícules
Durada: 155'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
22.30
Preguntes freqüents
Amb la voluntat de conèixer millor l'evolució de la pandèmia del coronavirus, el programa compta aquesta setmana amb la presència de Xavier Sala i Martin, catedràtic d'Economia per la Universitat de Columbia; Robert Güerri, coordinador de la unitat Covid de l'Hospital del Mar de Barcelona, i Daniel Innerarity, catedràtic de Filosofia Política i Social.
Altres
Durada: 130'
00.40
Pel·lícula: El dia del teu casament
El Leo és un aspirant a escriptor acabat de divorciar que s'enamora de la Colette el mateix dia en què ella es casa. La seva exdona, la Julie, triomfa a les xarxes amb un blog titulat Per què fas fàstic, que aconsegueix donar el salt al paper i convertir-se en un supervendes. Fracassat com a literat i frustrat per la vida, el Leo acaba treballant com a rentaplats al restaurant d'un amic.
Pel·lícules
Durada: 145'
03.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'