Programació TV3

Dimecres, 19 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora entrevista el tinent d'alcalde de Prevenció i Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, l'endemà de declarar en el judici contra la cúpula dels Mossos. A continuació, el programa connecta amb la Canonja per fer el seguiment de la vaga convocada pels sindicats. Al programa d'avui, el primer secretari del PSC també respon les preguntes de Lídia Heredia sobre la seva reunió amb el vicepresident de la Comissió Europea i amb el president de l'Europarlament per tractar la nova situació política a Catalunya i Espanya. D'altra banda, el corresponsal de TV3 a Londres, Sergi Mulero, explica com creix el nombre de vegans al Regne Unit i com cada cop més persones, fins a 22 milions, asseguren que estan reduint el consum de carn. També es parla de llengua amb l'escriptor Enric Gomà, que acaba de publicar un llibre sobre aquest tema: El castellà, la llengua del costat. I, per acabar, el programa analitza amb Núria Terribas, vicepresidenta del Comitè de Bioètica de Catalunya, si els fills de reproduccions assistides que s'han fet amb donacions d'òvuls o esperma haurien de poder saber els seus orígens.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Muffaletta
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Gemma parla amb la Pili i comparteix les seves pors respecte al VIH. Per la seva banda, el Litus ha parlat amb la tutora de l'Ismael i està convençut que el nen està bé, però la Marta continua tenint dubtes. Per aquest motiu, es guanya la confiança del nen, torna a preguntar-li sobre els blaus i ell li dona una resposta. Al mateix temps, la Joana ha d'anar a judici per l'atracament. I, com que el Juanjo té ganes de retrobar-se amb la Sílvia, es presenta a la botiga i surten a fer una copa.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Al programa d'avui, l'ambientòleg i comunicador Joan Grivé passa per La televisió és cultura i fa una story d'Instagram en directe. A més, Isma Juárez visita la Japan Weekend Madrid per intentar aprendre japonès. D'altra banda, es balla amb l'APM session més mallorquina, es descobreix la informació més veraç a El Mundo Today, s'estrena el tràiler de Paràsits i s'emet una nova entrega de Cap de trons.
Altres
Durada: 45'
22.40
El llenguado
Viatge a Formentera i Qui mana aquí?
El programa d'avui vol saber qui té el poder de prohibir diacrítics o introduir paraules al diccionari, qui mana sobre el català, en definitiva. Guillem Albà visita l'Institut d'Estudis Catalans per treure'n l'entrellat. La Yolanda, mentrestant, busca a Formentera el català de les Pitiüses.
Altres
Durada: 55'
23.35
Al cotxe
Sergio Dalma
El programa d'avui té com a protagonista el cantant Sergio Dalma, que conversa amb Eloi Vila i recorda com va començar, els grans moments, el seu pas per Eurovisión i els temes que el van fer molt popular, però també reflexiona sobre les etapes més complicades. Al tram final del programa, la parada en què s'obren les portes a la participació dels ciutadans és diferent: el cotxe s'atura a TV3, on hi ha la cantant Núria Graham, que entra al vehicle per fer una versió en directe del tema Another Dead Bee del seu disc nou.
Altres
Durada: 30'
00.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.40
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
02.35
Ritmes a l'estudi
Amigos Imaginarios. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.35
Blues a l'estudi
August Tharrats. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.35
Jazz a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 75'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'