Programació TV3

Dimarts, 17 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Al programa s'entrevista l'advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, un cop s'ha sabut que s'ha ajornat la decisió sobre l'ordre europea de detenció de l'expresident. A més, el director general d'Alimentació de la Generalitat i un productor de fruita dolça d'Alpicat expliquen per què s'estan arrencant presseguers i per què els pagesos que en tenen demanen ajuts per canviar de conreu. Per altra banda, la corresponsal de TV3 al Líban explica les claus de les protestes que hi ha al país des de fa dos mesos i que aquest cap de setmana han provocat desenes de ferits en enfrontaments. Al final del programa, es parla de l'èxit de les hamburgueses que semblen de carn però no ho són, i es confronten els arguments a favor i en contra de menjar carn, amb dos metges que tenen visions oposades.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pinya al vi ranci
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Anna pressiona el seu pare perquè es vegi amb la Glòria. Posteriorment, l'Andreu es refugia en els seus amics per superar la seva situació amb la Pili, surten tots junts i coqueteja amb una dona. Mentrestant, el Quim, la Marta i l'Edu no es presenten al Billar Burger per culpa de les seves crisis personals. Més tard, l'Edu se sincera amb el Marc i li explica els seus problemes sentimentals sense dir-li que parla de la Marta.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció
Inclou Eleuterio Sanchez contra El Lute
Documentals
Durada: 70'
23.05
Món
Presó: càstig o oportunitat
El programa s'acosta a les presons de Catalunya i dels Estats Units, dos models oposats: el primer pensat per rehabilitar i proporcionar una sortida als convictes i el segon, fonamentalment punitiu, que busca garantir que es pagui a la societat i a les víctimes en forma de condemna. Es coneix la història del Zakharia, que va sortir del Marroc quan era nen, va arribar clandestinament a Catalunya i ha passat mitja vida entre barrots, on ha estudiat. El programa l'acompanya a l'examen final d'un cicle formatiu que li permetrà, als 29 anys, imaginar un futur diferent per a ell. Cada cop hi ha més casos com el del Zakharia: el setanta per cent dels interns de les presons catalanes no tornen a delinquir. En contrast, s'analitza el cas dels Estats Units, on l'índex de reincidència és l'oposat: set de cada deu presos tornen a la presó, després d'haver-hi estat una primera vegada. Molt sovint, l'exclusió social dels més pobres és un factor que acaba portant a la delinqüència i a la presó. El programa reflexiona amb l'escriptor argentí Martín Caparrós i amb Miquel Fuster, que va aconseguir sortir de la marginació, sobre el terme aporofòbia, el refús o la por als pobres.
Altres
Durada: 55'
00.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.40
Gran reserva
Xou. Set de nit
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 85'
03.05
Ritmes a l'estudi
Earth Angels. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.05
Blues a l'estudi
The Walking Stick Man. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.05
Jazz a l'estudi
Gorka Benítez. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'