Programació TV3

Dissabte, 12 octubre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 430'
13.10
Zona zàping
Es mostra l'especial relació que té l'àrbitre Mateu Lahoz amb els jugadors del Barça. Se sap què va dir Dembélé i es converteix Mateu Lahoz en el nou Joker cinematogràfic. A més, es parla de la destitució de l'entrenador de l'Espanyol, David Gallego, i del nou títol mundial de Marc Márquez.
Altres
Durada: 45'
13.55
Obrint plaça
Buscant els límits
Els castells són una activitat tradicional, arrelada a la cultura popular. Però tradició no vol dir immobilisme. De la mà del casteller Xavi Inglés, el programa parla d'una de les colles amb més història, els Nens del Vendrell, que reivindiquen el seu passat tradicional i a la vegada usen les noves tecnologies per millorar els assaigs, les actuacions i el seu funcionament quotidià.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Anna i el rei
Tailàndia, finals del segle XIX. Anna Leonowens és una institutriu britànica vídua que el rei de Siam contracta perquè eduqui els seus 58 fills. Tot i que ella, que té una personalitat molt forta, arriba amb certs prejudicis pel que fa al rei i a la cultura del país, de seguida entén que el rei Mongkut vol modernitzar Siam per evitar que desaparegui engolit pel colonialisme de l'època, mentre també protegeix les tradicions. La mestra i el rei viuen tot un seguit d'estira-i-arronses, i també d'acostaments, relacionats amb l'ensenyament, l'amor i també amb la política internacional.
Pel·lícules
Durada: 150'
18.10
Tarda de cine: La joia de la família
Sybil Stone és la matriarca i la base de la família Stone, una dona extravertida que només vol el millor per als cinc fills. Increïblement maca, la seva cara reflecteix ara una nota de fragilitat o de fatiga recent, la qual cosa suggereix que pot ser que la Sybil amagui un secret.
Pel·lícules
Durada: 110'
20.00
Atrapa'm si pots
Especial Let the Peoples Sing
Programa especial amb motiu de la final del concurs de cors Let the Peoples Sing. S'han convidat al plató sis representants de sis corals de Catalunya i hi ha un pot de 1.000 euros que es lliurarà a la coral guanyadora del programa. El concurs girarà al voltant de qüestions musicals i de cultura general sobre aquest tema.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
El programa parla avui de les conseqüències polítiques i jurídiques de la sentència del procés amb J. A. Martín Pallín, magistrat emèrit del Suprem. A més, Cristina Puig conversa amb el periodista Ernesto Ekaizer sobre la data i el contingut de la sentència. I per últim s'emet la conversa amb la Clara i el David, dos dels nou detinguts en l'Operació Judes que han quedat en llibertat.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'aula
Qué pasa contigo, trio? Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Johnny Big Stone & The Blues Workers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Matías Míguez. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Cece Giannotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'