Programació TV3

Divendres, 11 octubre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Tatin de peres
El Tatin és un pastís que es posa al forn de cap per avall i després es gira. El més habitual és el Tatin de poma, però la Gessa en fa un de peres.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
Finalment, és l'Eloi qui s'instal·la al pis de l'Anna. D'entrada, la primera sorpresa és que el Jordi ha tornat. Mentre l'Anna l'entreté, l'Eloi se'n va corrents al pis del pare per convèncer la Blanca i la seva família que han de marxar. A més, ja hi ha sentència, i l'Andreu se sent frustrat perquè la condemna que ha rebut el Mateu és irrisòria. La Pili pràcticament l'ha d'obligar a sortir un parell de dies de Barcelona. Decideixen marxar junts a un balneari. Llavors la Pili intercepta una trucada del Mateu, però l'Andreu acaba descobrint-ho, s'enfada amb la noia i queda amb el Mateu. La trobada no és gens agradable.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
Es mostra l'especial relació que té l'àrbitre Mateu Lahoz amb els jugadors del Barça. Se sap què va dir Dembélé i es converteix Mateu Lahoz en el nou Joker cinematogràfic. A més, es parla de la destitució de l'entrenador de l'Espanyol, David Gallego, i del nou títol mundial de Marc Márquez.
Altres
Durada: 45'
22.40
La gran pel·lícula: Black Mass
Als anys 70, al sud de Boston, la màfia italiana amenaça el domini irlandès a South Boston. Per evitar-ho, l'agent de l'FBI John Connolly decideix dur a terme un pla arriscat: recórrer al capo irlandès, James Whitey Bulger, que acaba de sortir de la presó. El Connolly pretén convèncer-lo perquè col·labori amb la seva oficina i així eliminar l'enemic que tenen en comú. El James accepta la proposta, però aquesta aliança temerària sorgida de l'ambició de dos homes no dona els fruits que s'espera. La pel·lícula narra la història real d'aquesta unió, que es va tornar incontrolable, fet que va permetre al Whitey evitar la llei, consolidar el seu poder i arribar a ser un dels mafiosos més implacables i poderosos de la història de Boston. I tot davant d'un FBI que feia els ulls grossos.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.50
Pel·lícula: Blade Runner
A principis del segle XXI, la poderosa Tyrell Corporation desenvolupa un robot anomenat Nexus, un ésser artificial idèntic a l'ésser humà. Aquests robots són usats com esclaus i, després d'una rebel·lió, expulsats de la Terra. Els Blade Runner, brigades especials, són els encarregats de mantenir-los allunyats del planeta.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.45
Ritmes a l'aula
Doubts. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.15
Cava de blues
JG Acoustic Gang. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.00
Fusió i swing a l'estudi
Clara Luna. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.45
Jazz a l'estudi
Jon Robles Group. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'